comenzi la domiciliu cliseru.ro

Senatorul Vasile Nedelcu preia temporar „frâiele” UNPR Ialomiţa

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
18/10/2011 | Locale Ialomita
Vasile Nedelcu UNPR Ialomita
Vasile Nedelcu

În urmă cu câteva luni, președintele UNPR Ialomița, Dumitru Vișan, se autosuspenda din funcție, conducerea interimară fiind preluată de Sandu Constantin. După o perioadă destul de scurtă, timp în care partidul a avut doar o singură apariție publică – și asta ca urmare a înscrierii în UNPR a lui Ioan Neagu, fostul strateg al campaniei Mariei Petre – s-a așternut liniștea. Liniștea dinaintea furtunii, se pare. Pentru că, săptămâna trecută, conducerea organizaţiei judeţene a UNPR Ialomiţa a fost preluată de senatorul Vasile Nedelcu, vicepreşedinte al UNPR și coordonator pentru judeţele Ialomiţa, Călăraşi şi Giurgiu. Motivul este, se pare, lipsa de consistență a acțiunilor împotriva USL-iștilor.
“Organizaţia judeţeană a UNPR Ialomiţa este una din organizaţiile bune la nivel de ţară, însă în momentul de faţă se simte nevoia unui impuls ce trebuie dat pentru a păstra trendul ascendent promovat de fostul preşedinte al organizaţiei judeţene – Vişan Dumitru, motiv pentru care am hotărât să preiau eu frâiele la Ialomiţa, ţinând cont şi de faptul că am răspuns şi răspund în continuare de această zonă. Consider că până în momentul de faţă nu au fost consistente acţiunile împotriva USL-iştilor, motiv pentru care doresc împreună cu organizaţia judeţeană să destructurez această Uniune „moartă încă din scutece”, pentru că UNPR este un partid de centru-stânga care susţine politicile europene de stânga îmbinate cu politicile de creştere economică şi de creare a locurilor de muncă. Am susţinut şi vom susţine în continuare Guvernul pentru că avem ca pilon principal interesul naţional şi scoaterea României din criza economică”, a precizat, vineri, senatorul Vasile Nedelcu într-un comunicat de presă.
Parlamentarul susține că vrea să promoveze și în Ialomița o politică a muncii și să dea o „ripostă hotărâtă populismului, demagogiei şi fariseismului politic”.
„În acest fel vom demonstra că ne merităm locul şi rolul pe eşicherul politic al României moderne, iar toţi cetăţenii se vor convinge de acest lucru odată cu trecerea timpului”, a conchis Vasile Nedelcu.