comenzi la domiciliu cliseru.ro

Senatorul PPDD Ștefan Stoica a trecut la PSD

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
21/10/2013 | Locale Ialomita

Stoica StefanSenatorul PPDD, Ștefan Stoica, a anunțat azi, în plenul Senatului, că demisionează din partid și trece la PSD, potrivit www.pesurse.ro

În acest fel, Grupul PSD din Senat ajunge la cifra 70, iar împreună cu PC și UDMR au mult peste voturile necesare adoptării oricărei legi. Totodată, PSD are o astfel de majoritate și la Camera Deputaților.

Păstrarea membrilor și simpatizanților devenise obiectivul principal al celor rămași pe „baricade” în partidul poporului, în condițiile în care, odată cu dispariția postului de televiziune OTV, s-a creat o confuzie generală, care a provocat o migrație a parlamentarilor, o schimbare de direcție a multor consilieri locali, dar și o scădere a numărului de membri.

Senatorul Ștefan Stoica, fost președinte al PPDD Ialomița, susținea atunci că, într-adevăr, din acest punct de vedere, au apărut anumite probleme în partid, existând consilieri care „s-au cam rătăcit”, ca urmare a presiunilor locale, însă au rămas destui dedicați partidului.

Se pare că, din anumite motive, senatorul a ales să nu mai fie dedicat acestui partid și să se alăture PSD, deși mereu afirma că nu are de gând să facă o astfel de mutare.

În Ialomița, PPDD mai are un parlamentar, pe deputatul Mario Caloianu. Cât l-o mai avea…

În luna iulie a acestui an, organizația PPDD Ialomița număra, potrivit reprezentanților partidului, 6.760 de membri și 50 de organizații locale înființate.

Articole recente:
🟠 Vezi mai multe ştiri din Ialomiţa ➡️