comenzi la domiciliu cliseru.ro

Senatorul Marian Pavel e pus pe treabă

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
06/03/2013 | Locale Ialomita

Senatorul colegiului 1 Feteşti-Ţăndărei-Slobozia, Marian Pavel, a organizat, săptămâna trecută, mai multe întâlniri cu primarii din colegiu.

Astfel, miercuri, 27 februarie, senatorul a mers în comunele Scânteia, Valea Ciorii, Vlădeni şi Stelnica, iar joi, 28 februarie, Marian Pavel a continuat vizitele în teritoriu întâlnindu-se cu edilii localităţilor Mărculeşti, Cosâmbeşti, Ograda şi Gheorghe Lazăr.

În urma acestor întâlniri au fost stabilite întrevederi cu cetăţenii din zonele menționate, în afara audiențelor pe care le susține la cabinetele parlamentare din Slobozia, Feteşti şi Ţăndărei.

marian pavel„Am spus-o şi o mai spun, vreau să fiu vocea ialomiţenilor în Parlamentul României! Vreau să cunosc toţi alegătorii din colegiul meu. Ştiu că e greu, dar nu imposibil. Am la dispoziţie 4 ani. Nu pot fi vocea lor dacă nu am o legătură strânsă cu aceştia. De aceea, săptămâna trecută, am mers în câteva comune pentru a stabili cu primarii întâlniri cu cetăţenii de acolo. Parlamentul este organul reprezentativ în stat, dar aleşii lui reprezintă nişte oameni, electoratul… Eu reprezint electoratul din Colegiul 1 Feteşti-Ţăndărei-Slobozia, iar viitoarele mele iniţiative legislative pot fi inspirate chiar de către locuitorii Ialomiţei”, a declarat senatorul, adăugând că datele la care se vor organiza întâlnirile cu cetăţenii se vor stabili în perioada următoare.

Marian Pavel va continua vizitele în teritoriu, oferindu-le astfel cetăţenilor posibilitatea de a sta de vorbă cu omul pe care l-au ales să le reprezinte interesele în Parlamentul României.