comenzi la domiciliu cliseru.ro

Șeful Inspectoratului de Jandarmi Ialomița s-a pensionat. Lt. col. Răzvan Salaoru a preluat comanda unității.

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
29/11/2016 | Lege si Ordine

Colonelul Ionel Mihailuc, inspectorul șef al Inspectoratului de Jandarmi Județean Ialomița, a trecut în rezervă, cu drept la pensie, începând din 27 noiembrie, după ce și-a desfășurat activitatea în jandarmerie timp de 27 de ani și trei luni.

La comanda unității se va afla locotenent colonel Răzvan Salaoru.

Ceremonialul ocazionat de predarea – primirea comenzii Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Ialomiţa a avut loc marți, 29 noiembrie, în prezența colonelului Robert Constantin Matei, din partea Inspectoratului General al Jandarmeriei Române, a prefectului Gigi Petre, a vicepreședintelui C.J. Ionel Gae, a primarului Sloboziei, Adrian Mocioniu, și a zeci de șefi din cadrul unor instituții și jandarmi.

„Acum 20 de zile m-am hotărât să-mi înaintez raportul pentru ieșirea la pensie. Este o decizie personală, la care m-am gândit nu foarte mult (…). Mă bucur că am putut încheia cariera militară în condiții foarte bune, că am făcut parte din această unitate cu tradiție în sistemul militar.

Acum 27 de ani, când am pășit pentru prima dată pe aceste meleaguri și în această unitate, îmi spunea cineva că cine bea apă din Borcea nu va mai pleca.

jandarmi-09Nu i-am dat atunci crezare, dar s-a întâmplat cu sau fără voia mea.

Am desfășurat alături de dumneavoastră, colegii mei, activitatea, cu bune, cu rele, peste toate am trecut cu demnitate și cu rezultate bune, am îndeplinit obiectivele care ne-au fost încredințate. Las colegului meu Răzvan un colectiv bun, sudat, profesionist.

Dumneavoastră, colegii mei, sunteți cea mai importantă resursă a unității, iar prin puterea dumneavoastră, prin profesionalism, sunt sigur că veți face față cu brio tuturor încercărilor, care nu întotdeauna au fost puține și nici simple (…)”, spunea fostul șef al IJJ Ialomița.

Ionel Mihailuc a fost la comanda inspectoratului din luna mai 2015, după ce fusese inspector șef al I.J.J. Vrancea timp de aproximativ un an, transferat acolo tot de la I.J.J. Ialomița, unde ocupase funcția de prim-adjunct al inspectorului șef.

În final, locotenent colonel Răzvan Salaoru a ținut să transmită un mesaj comenzii Jandarmeriei Române, dar și colegilor jandarmi.

razvan salaoru - sef inspectorat jandarmi ialomita„Domnul Ionel Mihailuc lasă o unitate bună, foarte bună, și vom continua în același trend. Nu vă vom dezamăgi cu siguranță. (…)

Mulțumesc și colegilor, pentru că a fost o săptămână destul de grea, o săptămână în care rezultatele au fost analizate, iar unitatea îmi este predată în regulă, și cu plusuri… la activități.

Vreau să știți că am mare încredere în voi, de aceea nici nu m-am implicat foarte mult, și vreau să facem echipă. Este singurul meu motiv pentru care sunt aici”, a spus Salaoru.

Alături de colonelul Ionel Mihailuc, au mai ieșit la pensie colonelul Gheorghe Enea şi locotenent-colonelul Mihai Zahiu.