comenzi la domiciliu cliseru.ro

Șeful de la Ambulanță a fost demis

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
29/03/2012 | Locale Ialomita

Radu Paros, managerul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Ialomiţa, a fost demis, joi, 29 martie, din funcţie, decizie luată în urma deselor reclamaţii pe care acesta le-a avut din partea angajaţilor, privind managementul unităţii, fiind binecunoscute deciziile și scandalurile apărute ca urmare a limitării consumului de carburant.

La conducerea Serviciului de Ambulanţă se află acum directorul economic al instituţiei, Carmen Anca Ţenea.

Radu ParosDeși nu pare atât de afectat precum ne așteptam, Radu Paros susţine că demiterea sa are un evident substrat politic, acesta manifestându-şi recent intenţia de a candida la Primăria Slobozia din partea PDL, în contradicţie cu hotărârea luată de organizaţia judeţeană, de a sprijini un alt candidat.
Sâmbătă, 17 martie, Partidul Ecologist Român şi-a arătat disponibilitatea de a susţine necondiţionat candidatura lui Radu Paros la Primăria Slobozia, indiferent dacă va candida din partea PDL sau PER.
Marţi, 20 martie, PDL şi UNPR au anunţat, însă, formarea Alianţei pentru Ialomiţa, dar şi intenţia de a susţine candidatura la primărie a actualului primar Gabi Ionaşcu, propusă de UNPR.  În aceste condiții, Radu Paros, în prezent secretarul executiv al Organizaţiei Judeţene a Partidului Democrat Liberal și consilier local, a considerat că nu este normală o astfel de susţinere de către PDL a unui om pe care l-au criticat în toţi aceşti ani, desele apariţii publice pe această temă aducându-i, în opinia sa, înlăturarea din funcţie.  În condițiile în care acesta nu a știut să tacă, pedeliștii și-au pus în sfârșit planul în aplicare, tentative de a-l debarca pe Radu Paros existând și anul trecut, când democrat-liberalii l-au propus la conducerea Ambulanței pe Gigi Manea, președintele PDL Slobozia. Pentru a masca într-un fel decizia politică, i-au adus pe sindicaliști în față, care sindicaliști știm cu toții că erau nemulțumiți și își doreau de mult să-l scoată pe Paros din schemă.  Marți dimineață, politicienii și sindicaliștii și-au dat mâna pentru un scop comun, așa că toată lumea este fericită. Radu Paros a fost înlăturat.