comenzi la domiciliu cliseru.ro

Șeful unui supermarket din Slobozia, arestat pentru delapidare. Prejudiciul – 77.000 lei

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
26/12/2011 | Lege si Ordine

Șeful unui magazin cu sediul în municipiul Slobozia a fost arestat, sâmbătă, 24 decembrie a.c., pentru comiterea infracțiunii de delapidare.

În cursul zilei de vineri, 23 decembrie a.c., în jurul orei 13.30, un bărbat de 30 de ani, din județul Prahova, șef vânzări la societatea în cauză, a sesizat prin apel 112 faptul că din unitatea magazinului (n.r. supermarketul Lidl) lipsește suma de 77.000 lei.

De îndată, comanda inspectoratului județean de poliție a dispus organizarea unei echipe complexe de polițiști care s-a deplasat la fața locului pentru efectuarea de verificări și cercetări.

În urma activităților de investigare, polițiștii au stabilit că, în perioada noiembrie – decembrie a.c, un bărbat de 29 de ani, din municipiul Slobozia, care deținea funcția de șef –magazin, și-a însușit suma de aproximativ 75.000 lei din seiful societății, bani proveniți din vânzări. Mai mult, bărbatul a întocmit documente pentru a acoperi fapta comisă.

Tot din cercetările polițiștilor a rezultat faptul că bărbatul cheltuise întreaga sumă de bani în săli specifice jocurilor de noroc.

La câteva ore de la sesizarea faptei, bărbatul a fost identificat de polițiști și reținut pe bază de ordonanță de reținere pentru 24 de ore, iar instanța a emis pe numele lui Achim Dragoş-Florian mandat de arestare preventivă pentru 29 de zile.