livrari la domiciliu apa de masa la domiciliu slobozia

Se circulă și pe tronsonul Lehliu – Drajna pe A2 – Autostrada Soarelui

Tronsonul Drajna – Feteşti încă este închis în ambele direcţii.

Centrul INFOTRAFIC al Poliţiei Române informează că pe autostrada A2 a fost reluat traficul rutier pe tronsonul Lehliu-Gară – Drajna, în ambele sensuri. Autovehiculele circulă în coloană, însoţite de echipaje de poliţie rutieră.

A fost reluată circulaţia pe DN22 Brăila – Râmnicu Sărat pentru toate categoriile de autovehicule.

Pe DN24D, în judeţul Galaţi, pe segmentul limita cu judeţul Vaslui – intersecţie cu DN26, se circulă cu restricţie de 7,5 tone.

Mai sunt, în continuare, închise, următoarele tronsoane de drumuri naţionale:

  • DN3 Ostrov (jud. Constanța) – Băneasa (jud. Constanța);
  • DN22F Horia – Nalbant (județul Tulcea);
  • DN22A, în judeţul Tulcea, pe tronsoanele limită cu judeţul Constanța – Rahmanu şi Nicolae Bălcescu – Cataloi;
  • DN22 Isaccea – Somova (jud.Tulcea).

Pentru judeţul Tulcea este în vigoare, până la ora 15:00, o atenţionare nowcasting cu cod galben referitoare la vânt puternic, care va spulbera zăpada depusă anterior (http://www.meteoromania.ro/anm/?page_id=2637).

Din cauza căderilor de pietre de pe versanți, traficul rutier este în continuare întrerupt pe DN57 Cozla – Șvinița, în județul Caraș-Severin.

Potrivit Serviciului de Poliţie Transporturi Maritime, au fost reluate manevrele maritime şi fluviale în porturile de la Marea Neagră.


Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o atenţionare cu cod galben, referitoare la vreme deosebit de rece, valabilă în intervalul 19 ianuarie, ora 18:00 – 21 ianuarie, ora 10:00 (http://www.meteoromania.ro/anm/?page_id=92).

În zonele în care temperaturile au fost ceva mai ridicate pe timpul zilei, zăpada de pe marginea drumurilor a început să se topească, iar când temperaturile vor scădea, mai ales pe timpul nopţii, se pot forma pelicule de gheaţă. Aşadar, atenţie la viteza cu care se circulă!