comenzi la domiciliu cliseru.ro

Se circulă și pe tronsonul Lehliu – Drajna pe A2 – Autostrada Soarelui

Tronsonul Drajna – Feteşti încă este închis în ambele direcţii.

Centrul INFOTRAFIC al Poliţiei Române informează că pe autostrada A2 a fost reluat traficul rutier pe tronsonul Lehliu-Gară – Drajna, în ambele sensuri. Autovehiculele circulă în coloană, însoţite de echipaje de poliţie rutieră.

A fost reluată circulaţia pe DN22 Brăila – Râmnicu Sărat pentru toate categoriile de autovehicule.

Pe DN24D, în judeţul Galaţi, pe segmentul limita cu judeţul Vaslui – intersecţie cu DN26, se circulă cu restricţie de 7,5 tone.

Mai sunt, în continuare, închise, următoarele tronsoane de drumuri naţionale:

  • DN3 Ostrov (jud. Constanța) – Băneasa (jud. Constanța);
  • DN22F Horia – Nalbant (județul Tulcea);
  • DN22A, în judeţul Tulcea, pe tronsoanele limită cu judeţul Constanța – Rahmanu şi Nicolae Bălcescu – Cataloi;
  • DN22 Isaccea – Somova (jud.Tulcea).

Pentru judeţul Tulcea este în vigoare, până la ora 15:00, o atenţionare nowcasting cu cod galben referitoare la vânt puternic, care va spulbera zăpada depusă anterior (http://www.meteoromania.ro/anm/?page_id=2637).

Din cauza căderilor de pietre de pe versanți, traficul rutier este în continuare întrerupt pe DN57 Cozla – Șvinița, în județul Caraș-Severin.

Potrivit Serviciului de Poliţie Transporturi Maritime, au fost reluate manevrele maritime şi fluviale în porturile de la Marea Neagră.


Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o atenţionare cu cod galben, referitoare la vreme deosebit de rece, valabilă în intervalul 19 ianuarie, ora 18:00 – 21 ianuarie, ora 10:00 (http://www.meteoromania.ro/anm/?page_id=92).

În zonele în care temperaturile au fost ceva mai ridicate pe timpul zilei, zăpada de pe marginea drumurilor a început să se topească, iar când temperaturile vor scădea, mai ales pe timpul nopţii, se pot forma pelicule de gheaţă. Aşadar, atenţie la viteza cu care se circulă!

Mai multe articole de la obiectiv.net: