comenzi la domiciliu cliseru.ro

Școlile din Fetești, pregătite pentru începerea anului școlar

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
10/09/2012 | Locale Ialomita

Primăria municipiului Fetești a executat, ca în fiecare an, prin Direcția de Administrare  a Domeniului Public, lucrările de reparații curente și întreținere la unitățile de învățământ de pe raza municipiului, pentru începerea noului an școlar.

Programul care include igienizarea sălilor de clasă, revizii la instalaţia electrică, înlocuire conductori electrici, înlocuire corpuri de iluminat, reparaţii garduri, montare parchet și lambriu, ș.a.m.d, la unitățile de învățământ din localitate, a fost finalizat.

”Mă bucură faptul că am reușit să finalizam, împreună cu directorii unităților de învățământ, și anul acesta, până la 1 septembrie, lucrările de igienizare și modernizare  a tuturor şcolilor şi grădiniţelor de pe raza municipiului. Am dorit să facem din timp această pregătire pentru începerea noului an şcolar, să putem asigura elevilor din instituțiile de învățământ feteștene spaţii cu maxim de confort, deoarece pentru mine copiii reprezintă o  prioritate. Directorii unităților de învățământ sunt în toiul pregătirilor pentru prima zi de şcoală, 17 septembrie”, a declarat primarul municipiului Fetești, Gheorghe Catrinoiu.