comenzi la domiciliu cliseru.ro

„Școala altfel” – În vizită la Inspectoratul pentru Situații de Urgență Ialomița – video

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
02/04/2012 | Locale Ialomita

Mai mulți elevi ai școlii generale din Amara au făcut luni, 2 aprilie, o scurtă vizită la I.S.U Ialomița, în cadrul programului  „Școala altfel”. Aceștia au avut ocazia să asiste la o scurtă demonstrație a pompierilor, dar și dotarea inspectoratului.

 

În săptămâna 02-06.04.2012, Ministerul Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului derulează, la nivel naţional, programul “Şcoala Altfel”, eveniment în care s-a implicat şi Ministerul Administraţiei şi Internelor. Săptămâna “Şcoala Altfel” este dedicată activităţilor educative extracurriculare şi extraşcolare, scopul programului fiind acela de implicare a tuturor copiilor preşcolari/elevi şi a cadrelor didactice în activităţi care să pună în valoare talentele şi capacităţile în diferite domenii.

Cu această ocazie, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă al judeţului Ialomiţa şi Inspectoratul Şcolar Judeţean Ialomiţa organizează şi desfăşoară acţiuni de educaţie preventivă în domeniul situaţiilor de urgenţă, constând în: expuneri şi exerciţii de alarmare; acţiuni “Porţi Deschise” în subunităţile ISU Ialomiţa; acordarea primului ajutor în situaţii de urgenţă prin deplasarea echipajelor SMURD în unităţile de învăţământ din judeţ.

 

Articole recente:
🟠 Vezi mai multe ştiri din Ialomiţa ➡️