livrari la domiciliu apa de masa la domiciliu slobozia

Schimbările „pe baza carnetului de partid”, reclamate de președintele PNL Ialomița

Gheorghe Tinel, președintele PNL Ialomița, a reclamat joi, 19 ianuarie, în cadrul unei conferințe de presă, faptul că, la patru luni de la o decizie a prefectului, Consiliul local Fetești nu a revocat o hotărâre prin care îl concedia pe șeful Direcției de Administrare a Domeniului Public și Privat Fetești, Dragoș Șerban.

„(…) În consecință, dat fiind faptul că dispoziția a fost emisă fără existența unei cercetări disciplinare, precum și faptul că aceasta nu cuprinde toate elementele prevăzute de art. 252 alin. 2, sunt încălcate prevederile legale anterior menționate și urmează să procedați la reanalizarea acesteia în vederea revocării”, se concluziona în adresa Instituției Prefectului din 2 noiembrie 2016, transmisă Primăriei municipiului Fetești.

„Din păcate, nu s-a întâmplat acest lucru. Șerban este în spital. Se judecă în continuare și iată că au trecut aproape patru luni în care o decizie ilegală dată de Consiliul local Fetești nu este revocată. Este un abuz, să știți. Un abuz în funcție sau în serviciu. (…) Eu cer ca o hotărâre ilegală să fie revocată. Asta cere și Instituția Prefectului. (…) Nu mi se pare în regulă. Am văzut și ce s-a întâmplat cu Gina Apostol, șeful Serviciului la Evidența Populației, dată efectiv afară. La Poliția locală, șeful demisionează, iar în locul său vine alt polițist local. Soția polițistului local preia interimar Serviciul de Evidență a Populației. Nu se poate… Numai pe criteriul carnetului de partid…? Eu înțeleg că județul ăsta are 60% carnet roșu, dar totuși administrația publică funcționează după legi, nu după principiul carnetului roșu”, preciza Gheorghe Tinel.