comenzi la domiciliu cliseru.ro

Scapă de stres cu ajutorul mobilului! Vezi ce metodă folosește un angajat al Prefecturii Ialomița

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
16/11/2013 | No comment

mobil metoda antistresAflă cum să scapi de stres sau somnolență cronică (stări ce apar în cazul ședintelor îndelungate), folosind telefonul mobil. Simplu, ieftin, efect garantat.

Nu îți trebuie un smart phone hi-tech, gen iPhone 5, Samsung Galaxy S4 etc. Orice mobil poate fi folosit cu succes!

Un angajat al Prefecturii Ialomița  folosește o metodă unică și inovatoare ce reduce nivelul de stres sau somnolență, stări care apar frecvent  în timpul unor ședinte, conferințe, seminarii, cursuri șamd.

Cum se face? (metoda clasică)

Instrumente necesare: telefon mobil clasic

Vă așezați comod pe un scaun cu picioarele desfăcute la un unghi de minim 32°. Așezați telefonul mobil sub dumneavoastră, în așa fel  încât circa 3 pătrimi din lungimea sa să fie spre exterior. Activați opțiunea silent (aka vibrator).

angajat prefectura ialomitaMetoda avansată:

Atenție! Folosiți această metodă doar dacă sunteți o persoană cu nivel ridicat de atenție distributivă. Poate distrage atenția total de la evenimentele din jur prin inducerea unor stări euforice puternice.  

Instrumente necesare: dispozitiv mobil ce permite instalarea de aplicații. Conexiune Internet

Intrați pe pagina cu aplicații pentru mobil Google Play (în cazul telefoanelor Android) sau  iTunes (pentru iPhone), instalați și activați o aplicație (vezi exemple mai jos) și bucurați-vă de quality time! Ședințele nu vor mai fi niciodată la fel!

Exemple aplicații mobil:


ATENȚIE:

Folosirea pe timp îndelungat a acestei metode poate provoca IMPOTENȚĂ.


De asemenea, evitați în general să țineți telefonul mobil în buzunarul de la piept și evitați convorbirile telefonice mai lungi de 3-4 minute.

Notă: Te-ai prins că acest articol este un pamflet și trebuie tratat ca atare, da? Cu toate acestea, personajul este cât se poate de real.