comenzi la domiciliu cliseru.ro

Scandal și accident rutier la Grindu. Șoferul este căutat de polițiști

La data de 25 decembrie, în jurul orei 21:00, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 6 Ion Roată, au fost sesizați prin apel 112 cu privire la faptul că, pe raza comunei Grindu s-a produs un accident de circulație, iar părțile implicate s-ar fi agresat reciproc.

În urma verificărilor efectuate a reieșit că, în zona unei stații de alimentare carburant de pe raza localității Grindu, ocupanții a două autoturisme și-ar fi adresat injurii, iar la un moment dat, un bărbat de 35 de ani l-ar fi înjunghiat cu un briceag pe un tânăr în vârstă de 24 de ani.

În timpul altercației, o parte dintre ocupanții unuia dintre autoturisme au plecat de la fața locului, iar un alt bărbat, de 33 de ani, a pornit în urmărirea lor cu celalalt autovehicul.

La o distanță de aproximativ 50 de metri de stația de alimentare carburant acesta din urmă ar fi acroșat un autoturism ce se deplasa în aceeași direcție de mers, un stâlp de electricitate, și un autovehicul parcat, în urma impactului fiind rănit un tânăr de 21 de ani, ce se afla lângă autoturismul parcat.

Șoferul în vârstă de 33 de ani a fugit de la locul producerii accidentului și a abandonat autoturismul pe raza localității Grindu, fugind pe jos într-o direcție necunoscută.

Victimele au fost transporate la Spitalul din Urziceni pentru îngrijiri medicale.

Polițiștii continuă cercetările în acest caz în vederea identificării bărbatului ce a fugit de la locul faptei și stabilirii întregii situații de fapt, în cauză fiind întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de: „vătămare corporală din culpă”, „părăsirea locului accidentului”, „loviri și alte violențe” și „tulburarea ordinii și liniștii publice”.

IPJ Ialomița

Mai multe articole de la obiectiv.net: