comenzi la domiciliu cliseru.ro

Scandal la restaurantul Zahana din Slobozia. Patronul Hertu a tras cu arma pentru a aplana un conflict. O persoană a fost rănită

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
19/02/2012 | Lege si Ordine

În noaptea de sâmbătă spre duminică, 18/19 februarie, în jurul orei 3.00, în restaurantul Zahana din municipiul Slobozia, aflat în apropierea Inspectoratului de Poliție al Județului Ialomița, s-a iscat un scandal între mai multe persoane. Pentru a aplana conflictul, patronul localului,  Constantin Hertu, a apelat la pistolul cu bile, cu care a tras mai multe focuri, o persoană fiind rănită.  Doi bărbați care au provocat scandalul sunt cercetați de polițiști sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ultraj contra bunelor moravuri și distrugere.

zahana slobozia
Restaurant Zahana

„Polițiștii s-au deplasat de îndată la fața locului și au identificat doi bărbați de 31, respectiv 38 ani, ambii din municipiul Slobozia, care pe fondul consumului de băuturi alcoolice au provocat scandalul în incinta localului public și au distrus bunuri în valoare de aproximativ 1.000 lei.

Administratorul societății a folosit o armă neletală din categoria celor supuse autorizării, pentru aplanarea conflictului, rănind pe bărbatul în vârsta de 31 ani, care a fost transportat la Spitalul Judetean de Urgență Slobozia pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate”, precizează reprezentanții IPJ Ialomița.

Persoanele care au provocat scandalul au fost încătușate și conduse la sediul poliției municipale, pe numele lor fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ultraj contra bunelor moravuri și distrugere.

Totodată, administratorul localului public este cercetat sub aspectul comiterii infracțiunii de uz fără drept de armă neletală din categoria celor supuse autorizării.