15 RECOMANDĂRI privind conduita socială responsabilă în prevenirea răspândirii coronavirus (COVID-19)
TELVERDE Coronavirus – 0800.800.358. Nu este un număr de urgență, este o linie telefonică alocată strict pentru informarea cetățenilor.
Românii aflați în străinătate pot solicita informații la: +4021.320.20.20
Ziarul Obiectiv Ialomita > Lege si Ordine > Scandal într-un local din Valea Ciorii. Doi bărbați au fost reținuți. https://wp.me/p49Kdo-4HX
livrari la domiciliulivrari la domiciliu

Scandal într-un local din Valea Ciorii. Doi bărbați au fost reținuți.

Poliţiştii ialomiţeni au reţinut marți, 19 noiembrie, pe bază de ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore,  doi bărbaţi de 31, respectiv 33  de ani, ambii din comuna Valea Ciorii.

ziua politiei (1)Luni, 18 noiembrie, poliţia a fost sesizată prin S.N.U.A.U. 112, cu privire la faptul că în incinta unui local public situat pe raza comunei Valea Ciorii, trei bărbaţi agresează fizic doi clienţi ai unităţii economice.

Poliţiştii s-au deplasat de îndată la faţa locului şi au aplanat cu operativitate starea conflictuală.

Din primele verificări, anchetatorii au stabilit faptul că trei bărbaţi cu vârste cuprinse între 28 şi 33 de ani, toţi din comuna Valea Ciorii, pe fondul consumului de alcool, au agresat alţi doi consăteni de 37 şi 38 de ani. Victimele au fost transportate la Spitalul Orăşenesc Ţăndărei, pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate.

 Suspecţii au fost încarceraţi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al inspectoratului, fiind cercetaţi pentru comiterea infracţiunii de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

 Cercetările sunt continuate pentru documentarea întregii activităţi infracţionale suspecţilor.

 

Foto: Arhivă

Hei, dacă ești un cititor fidel al site-ului nostru și te-ai convins că de ani buni publicăm numai știri oficiale și de încredere, te rugăm să iți rupi un minuțel din timpul tău și să ne acorzi o evaluare aici: facebook.com/obiectiv.net/reviews/ Astfel ne ajuți la creșterea autorității paginii, lucru foarte important în această perioadă, în special pentru vizitatorii noi, care, pe bună dreptate, nu au de unde să știe că suntem o publicație serioasă și de încredere. Îți mulțumim! Multă sănătate!