comenzi la domiciliu cliseru.ro

Scandal la Sinești, în urma unui eveniment rutier

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
24/10/2020 | Lege si Ordine

Astazi, în jurul orei 13:15 am fost sesizați, prin SNUAU 112, cu privire la faptul că mai multe persoane sunt implicate într-o altercație, urmare a unui eveniment rutier produs în afara localității Sinești.

Polițiștii s-au deplasat cu operativitate la fața locului, iar altercația a fost aplanată.

*În urma altercației, nicio persoana nu a fost rănită.*

În cadrul cercetărilor efectuate până la acest moment, au fost ridicate mai multe obiecte interzise la deținere (bâte, obiecte contondente).

Cercetarile sunt continuate, cele 15 persoane implicate fiind conduse la sediul Poliției Municipiului Urziceni, în vederea audierii și luării măsurilor legale, în urma analizătii probatoriului, cu procurorul de caz.

UPDATE:

Cinci bărbaţi cu vârste cuprinse între 27 şi 41 de ani, toţi din localitatea Bărbuleşti, au fost reţinuţi de către poliţişti, urmare a unei altercaţiei produse ieri, 24.10.2020, în afara localităţii Sineşti.

Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunilor de tulburarea ordinii şi liniştii publice, nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor şi distrugere.

În cadrul cercetărilor au fost ridicate mai multe obiecte interzise la deținere (un pistol cu aer comprimat, bâte, obiecte contondente).

 IPJ Ialomița – INSPECTORATUL DE POLIŢIE AL JUDEŢULUI IALOMIŢA