pmp ialomita
pmp ialomita

Scandal cu țipete și acuzații. Vânătorii ialomițeni și-au suspendat din funcție directorul.

Referitor la cele 22 de arme achiziționate, directorul susține că acestea sunt noi, iar prețul este foarte bun, de 60.751 lei.

„Criza în care se află președintele nostru a pornit încă din vara anului trecut și s-a accentuat de la faptul că i-am refuzat categoric propunerea ca asociația să cumpere arme de vânătoare de la o anumită societate, refuz determinat în primul rând de prețul mare al armelor, dar mai ales promisiunea de a fi mituiți, adică de a ne fi date ca mită, lui și mie, câte o armă de vânătoare și a culminat cu încercarea din 2 septembrie 2014 de demitere a mea. (…) Pe activitatea economică a asociației avem profit, pentru prima dată în mult timp. Pierderi există pe activitatea non-profit. Este eronat ce v-a prezentat domnul președinte”, spunea Dumitrescu.

Publicitate
livrari domiciliu la cliseru
Apel rapid:     Linia 1     Linia 2      Linia 3

De asemenea, acesta afirma că numărul vânătorilor cu străini s-a dublat, ceea ce a adus beneficii financiare asociației, însă delegații susțin că în timp ce vânătorii străini au întâietate, lor li s-a majorat cotizația.

Legat de faptul că Marius Dumitrescu este cercetat pentru evaziune fiscală, acesta susține că „dosarul s-a încheiat pe data de 15 aprilie. A avut ultimul termen. A rămas în pronunțare pe 13 mai. Cazierul meu este curat ca lacrima. Nu sunt inculpat”.

Și pentru ca directorul să nu rămână dator, acesta preciza în informarea pe care avea de gând să o citească dar nu i s-a dat voie, că președintele este un cerșetor.

„Este de neînțeles pentru o persoană normală comportamentul președintelui care, pretinzând că are o pensie mică, cerșește pur și simplu diverse sume de bani de la cunoscuți, vânători sau nu, pretinzând că va restitui banii. (…) Trag speranța că aflând chiar și cele precizate de mine veți înțelege întreaga demagogie a acestuia, minciunile și zvonurile neadevărate împrăștiate de el (…) veți ajunge la concluzia că AVPS Ialomița are ca președinte un alt fel de Tudor Anghel, mult mai sărac, mult mai demagog, mult mai mincinos, mult mai perfid și ipocrit, un cerșetor, o persoană lipsită în totalitate de prestanța pe care a avut-o într-o perioadă nu foarte îndepărtată fostul președinte al asociației noastre”.

Mai mult, în cadrul ședinței, unul dintre membrii comisiei de cenzori, Moise Alexandru, administrator al unei societăți cu care Asociația a încheiat un contract de prestări servicii, a dorit rezilierea contractului pe cale amiabilă, nemulțumit de acuzațiile președintelui, potrivit cărora în raportul economic nu sunt trecute corect toate situațiile.

Așadar, în final, după patru ore de scandal pe diverse subiecte vânătorești, s-a propus suspendarea din funcție a directorului, până la apariția hotărârii instanței și alegeri anticipate, propunerea fiind votată de majoritatea delegaților. În plus, s-a luat măsura imediată de sigilare a sediului Asociației…

În ceea ce privește alegerile, data stabilită pentru Adunarea Generală Extraordinară este vineri, 26 iunie.