15 RECOMANDĂRI privind conduita socială responsabilă în prevenirea răspândirii coronavirus (COVID-19)
TELVERDE Coronavirus – 0800.800.358. Nu este un număr de urgență, este o linie telefonică alocată strict pentru informarea cetățenilor.
Românii aflați în străinătate pot solicita informații la: +4021.320.20.20
Ziarul Obiectiv Ialomita > Lege si Ordine > Sărbătorile Sloboziei: 85 kg de carne confiscată https://wp.me/p49Kdo-ccD
livrari la domiciliulivrari la domiciliu

Sărbătorile Sloboziei: 85 kg de carne confiscată

În conformitate cu prevederile Programului de supraveghere şi control în domeniul siguranţei alimentelor, consilierii din cadrul DSVSA Ialomiţa au verificat 6 unităţi ce au comercializat produse alimentare cu ocazia festivităţilor organizate pentru Sărbatorile Municipiului Slobozia.

În timpul controlului au fost constatate neregului în ceea ce priveşte etichetarea cărnii proaspete şi a cărnii preparate, pentru o cantitate de 85,4  kg carne de porc şi carne de pasăre neputându-se stabili data producţiei, data congelării şi termenul de valabilitate.

Pentru neconformitățile constatate, a fost aplicată o sancțiune contravenţională în valoare de 2000 lei şi s-a dispus ca măsură complementară confiscarea şi neutralizarea într-o unitate autorizată a cantităţii mentionată anterior.

Comunicat de presă: DSVSA – Direcţia Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor Ialomiţa

Hei, dacă ești un cititor fidel al site-ului nostru și te-ai convins că de ani buni publicăm numai știri oficiale și de încredere, te rugăm să iți rupi un minuțel din timpul tău și să ne acorzi o evaluare aici: facebook.com/obiectiv.net/reviews/ Astfel ne ajuți la creșterea autorității paginii, lucru foarte important în această perioadă, în special pentru vizitatorii noi, care, pe bună dreptate, nu au de unde să știe că suntem o publicație serioasă și de încredere. Îți mulțumim! Multă sănătate!