comenzi la domiciliu cliseru.ro

Șapte persoane reținute de polițiști pentru tulburarea ordinii și liniștii publice

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
05/08/2014 | Lege si Ordine

Poliţiştii Secţiei Rurale Jilavele au reţinut şapte persoane cu vârste cuprinse între 20 şi 35 de ani, din comuna Bărbuleşti pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice. 

La data de 29 iulie a.c., poliţia a fost sesizată cu privire la faptul că pe raza comunei Bărbuleşti a avut loc o altercaţie între mai multe persoane, în timpul căreia au fost distruse patru geamuri ale unei locuinţe.

În urma cercetărilor demarate cu operativitate de către poliţişti, au fost identificate persoanele între care s-a produs altercaţia, 12 bărbaţi şi o femeie cu vârste cuprinse între 20 şi 50 de ani, toţi domiciliaţi pe raza comunei Bărbuleşti. Faţă de cei în cauză se fac verificări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tulburarea ordinii şi liniştii publice, violare de domiciliu, lovire sau alte violenţe şi distrugere, în funcţie de participaţia fiecăruia la săvârşirea faptelor.

Totodată, faţă de şapte dintre bănuiţi, poliţiştii au luat măsura reţinerii pe bază de ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore, fiind încarceraţi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al inspectoratului.

Comunicat de presă: IPJ Ialomița