comenzi la domiciliu cliseru.ro

Sală multifuncțională inaugurată la Țăndărei

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
09/12/2015 | Locale Ialomita

Luni, 1 decembrie, a fost inaugurată sala multifuncțională „Luceafărul” din Țăndărei, obiectiv de investiții început de aproximativ doi ani.

Spațiul este destinat activităților cultural-artistice și de educație permanentă, are 140 de locuri, și a fost construit în apropierea unor instituții de învățământ.

„Nu întâmplător am ales această dată pentru inaugurarea sălii multifuncționale „Luceafărul”. Este o investiție a Consiliului local Țăndărei la care ținem foarte mult, iar de doi ani de zile ne străduim să o finalizăm. Principalul deziderat pentru care am ales această investiție este acela de a fi folosită de instituțiile școlare din localitate. Nu întâmplător, sala se află în apropierea multor instituții de învățământ”, declara primarul orașului, Cristian Roman.

Cu această ocazie, elevii olimpici, cu rezultate bune la diverse materii, au fost premiaţi de autorităţile locale. Totodată, a fost susținut un program artistic de către elevii Liceului Tehnologic Țăndărei, Școlii Generale nr. 2 Spiru Haret, Liceului Teoretic ”Paul Georgescu” şi preşcolarii grădiniţei cu program prelungit din Ţăndărei. Pe scena sălii multifuncţionale a evoluat şi interpreta de muzică populară Elisabeta Turcu.

Primarul susține că această sală multifuncțională nu va știrbi cu nimic din proiectul pe care îl are administrația locală, acela de a avea o casă de cultură, cu 450 de locuri, totul fiind în stadiul de proiectare și Studiu de Fezabilitate, urmând ca după obținerea fondurilor necesare să fie pus în practică.