15 RECOMANDĂRI privind conduita socială responsabilă în prevenirea răspândirii coronavirus (COVID-19)
TELVERDE Coronavirus – 0800.800.358. Nu este un număr de urgență, este o linie telefonică alocată strict pentru informarea cetățenilor.
Românii aflați în străinătate pot solicita informații la: +4021.320.20.20
Ziarul Obiectiv Ialomita > Locale Ialomita > S-a montat, în premieră în județul Ialomița, o cameră de chimioterapie! https://wp.me/p49Kdo-cv0
livrari la domiciliulivrari la domiciliu
AVEM ORGANE CONGELATE DE MIEL CU PRAPUR INCLUS

S-a montat, în premieră în județul Ialomița, o cameră de chimioterapie!

Joi, 2 august, la Spitalul Județean de Urgență din Slobozia, Dr. Aldabsheh a implantat o cameră de chimioterapie la o pacientă oncologică.

Acest dispozitiv facilitează administrarea de chimioterapie și absolvă pacientul de durerile provocate prin administrarea medicamentelor pe vena periferică.

Pacienții erau nevoiți să se ducă în centre universitare pentru montarea unor astfel de dispozitive.

Acum toți pacienții oncologici din județul Ialomița pot beneficia de asemenea dispozitiv care îi scutește de chinul înțepăturilor multiple pentru recoltarea analizelor și administrarea medicamentelor.

Info & foto: Spitalul Județean de Urgență Slobozia

În Magazinele La Cliseru din Slobozia
Hei, dacă ești un cititor fidel al site-ului nostru și te-ai convins că de ani buni publicăm numai știri oficiale și de încredere, te rugăm să iți rupi un minuțel din timpul tău și să ne acorzi o evaluare aici: facebook.com/obiectiv.net/reviews/ Astfel ne ajuți la creșterea autorității paginii, lucru foarte important în această perioadă, în special pentru vizitatorii noi, care, pe bună dreptate, nu au de unde să știe că suntem o publicație serioasă și de încredere. Îți mulțumim! Multă sănătate!