15 RECOMANDĂRI privind conduita socială responsabilă în prevenirea răspândirii coronavirus (COVID-19)
TELVERDE Coronavirus – 0800.800.358. Nu este un număr de urgență, este o linie telefonică alocată strict pentru informarea cetățenilor.
Românii aflați în străinătate pot solicita informații la: +4021.320.20.20
Ziarul Obiectiv Ialomita > Lege si Ordine > S-a certat cu soţia şi a dat foc la casă https://wp.me/p49Kdo-4ra
livrari la domiciliulivrari la domiciliu

S-a certat cu soţia şi a dat foc la casă

Mai mult decât atât, în momentul incendierii în locuinţă se afla şi femeia, imobilizată la pat.

Este cazul unui bărbat din comuna Valea Ciorii, care, pe fondul consumului de băuturi alcoolice şi al unor altercaţii în familie, şi-a incendiat locuinţa azi-noapte, în jurul orei 02:30. Soţia sa, în vârstă de 69 de ani, care, prezentând grave afecţiuni medicale, se afla imobilizată la pat în momentul izbucnirii incendiului, a fost scoasă din flăcări de către pompierii de la Garda de intervenţie Ţăndărei. Din fericire, aceasta nu a suferit arsuri şi nu a avut nevoie de îngrijiri medicale, însă până la stingerea incendiului, casa şi o anexă a acesteia au ars aproape în întregime.

Hei, dacă ești un cititor fidel al site-ului nostru și te-ai convins că de ani buni publicăm numai știri oficiale și de încredere, te rugăm să iți rupi un minuțel din timpul tău și să ne acorzi o evaluare aici: facebook.com/obiectiv.net/reviews/ Astfel ne ajuți la creșterea autorității paginii, lucru foarte important în această perioadă, în special pentru vizitatorii noi, care, pe bună dreptate, nu au de unde să știe că suntem o publicație serioasă și de încredere. Îți mulțumim! Multă sănătate!