comenzi la domiciliu cliseru.ro

Reviga: A suferit arsuri și a pierdut mare parte din agoniseală într-un incendiu

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
06/03/2018 | Lege si Ordine

Evenimentul a fost anunțat ieri, în jurul orei 18.00, iar primii care au ajuns la locul intervenției au fost membrii serviciului voluntar pentru situații de urgență din comuna Reviga.

Ei au fost cei care au scos-o pe femeia de 93 de ani din casa incendiată, aceasta fiind preluată în scurt timp de echipajul de pe ambulanța SMURD. Ea a fost ulterior transportată la spitalul din Slobozia cu arsuri pe un braț, partea superioară a toracelui și față.

Pentru stingerea flăcărilor, care au înghițit cele trei camere ale locuinței cu repeziciune, au acționat pompierii de la Garda Slobozia și membrii serviciului voluntar cu 3 autospeciale cu apă și spumă. Din nefericire, până la lichidare, încăperile și bunurile din ea au fost distruse într-o proporție considerabilă. În schimb, au fost salvate o bucătărie și două anexe, cu bunurile din acestea.

Cel mai probabil, femeia, suferindă de o afecțiune degenerativă a creierului, a utilizat flacăra în mod eronat, fapt ce a condus la izbucnirea incendiului.

Comunicat de presă & foto: ISU Ialomița – INSPECTORATUL PENTRU SITUAŢII DE URGENŢĂ “BARBU CATARGIU” AL JUDEŢULUI IALOMIŢA
Mai multe articole de la obiectiv.net: