comenzi la domiciliu cliseru.ro

Reținut pentru viol și violare de domiciliu

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
20/07/2021 | Lege si Ordine

Un tânăr de 17 ani, din județul Brașov a fost reținut seara trecută de polițiștii ialomițeni, pentru 24 de ore, fiind bănuit că ar fi pătruns fără drept în locuința unei femei 86 de ani, din comuna Adâncata, și ar fi întreținut prin folosirea forței fizice, relații sexuale cu aceasta.

Ieri, 19 iulie, în jurul orei 16.00, tânărul s-ar fi deplasat la locuința victimei, situată în comuna Adâncata, ar fi pătruns în casă și ar fi forțat-o pe femeie să întrețină relații sexuale cu el.

După comiterea faptelor, acesta ar fi părăsit locuința, fiind identificat în scurt timp de polițiști  pe DN1D, pe raza comunei Jilavele și condus la sediul Poliției pentru cercetări.

În acest caz, polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Jilavele, sub coordonarea  procurorului din cadrul Parchetul de pe lângă Judecătoria Urziceni continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de viol și violare de domiciliu.

Persoana în cauză a fost reținută și introdusă în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de poliție Județean Ialomița, iar în cursul zilei de astăzi va fi prezentat judecătorului de drepturi și libertăți, cu propunere de arestare preventivă.

Facem precizarea că pe întreg parcursul procesului penal persoana cercetată beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție. IPJ Ialomița