comenzi la domiciliu cliseru.ro

Reținut pentru furt calificat și violare de domiciliu

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
07/02/2018 | Lege si Ordine

Poliţiştii din cadrul Poliției Municipiului Fetești cercetează un tânăr de 27 de ani pentru furt calificat. Cel în cauză au fost reţinut pentru 24 de ore.

Poliţiştii din cadrul Poliției Municipiului Fetești au identificat un tânăr de 27 de ani, bănuit de săvârşirea mai multor infracţiuni de furt calificat.

Bănuitul a fost reţinut pe bază de ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore, fiind încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al inspectoratului.

În fapt, la data de 05 februarie a.c., poliţia a fost sesizată de administratorul unei societăți comerciale din Stelnica, cu privire la faptul că persoane necunoscute au sustras mai multe pachete de țigarete din incinta magazinului.

Poliţiştii au demarat de îndată cercetările reuşind identificarea în scurt timp a persoanei bănuite de comiterea faptei, tânărul de 27 de ani, consătean al părții vătămate.

De asemenea, în urma extinderii cercetărilor, polițiștii au stabilit că în zilele de 04 și 05 februarie a.c., cel în cauză ar fi sustras un telefon mobil din locuința unei femei de 81 de ani, dar și o bicicletă din zona unei societăți comerciale de pe raza localității Stelnica.

Prejudiciile create au fost recuperate parțial și restituite părţilor vătămate.

Astăzi, 07 februarie a.c., persoana bănuită va fi prezentată magistraţilor cu propunere de arestare preventivă.