15 RECOMANDĂRI privind conduita socială responsabilă în prevenirea răspândirii coronavirus (COVID-19)
TELVERDE Coronavirus – 0800.800.358. Nu este un număr de urgență, este o linie telefonică alocată strict pentru informarea cetățenilor.
Românii aflați în străinătate pot solicita informații la: +4021.320.20.20
Ziarul Obiectiv Ialomita > Lege si Ordine > Reținut pentru furt calificat https://wp.me/p49Kdo-bDi
livrari la domiciliulivrari la domiciliu
DE MAINE AVEM: ORGANE CONGELATE DE MIEL CU PRAPUR INCLUS

Reținut pentru furt calificat

Poliţiştii din cadrul Secției de Poliție Ion Roată cercetează un tânăr de 16 ani pentru furt calificat. / Cel în cauză au fost reţinut pentru 24 de ore.

Poliţiştii din cadrul Secției de Poliție Ion Roată au identificat un tânăr de 16 ani, bănuit de săvârşirea infracţiunii de furt calificat.

Bănuitul a fost reţinut pe bază de ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore, fiind încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al inspectoratului.

În fapt, la data de 15 februarie a.c., poliţia a fost sesizată de administratorul unei societăți comerciale din localitatea Sărățeni, cu privire la faptul că persoane necunoscute au pătruns în magazin, de unde au sustras mai multe bunuri.

Poliţiştii au demarat de îndată cercetările reuşind identificarea în scurt timp a persoanei bănuite de comiterea faptei, tânărul de 16 ani, din comuna Sărățeni.

Cercetările sunt continuate în vederea documentării întregii activități infracționale a persoanei bănuite.

Comunicat de presă: IPJ Ialomița – INSPECTORATUL DE POLIŢIE AL JUDEŢULUI IALOMIŢA

Hei, dacă ești un cititor fidel al site-ului nostru și te-ai convins că de ani buni publicăm numai știri oficiale și de încredere, te rugăm să iți rupi un minuțel din timpul tău și să ne acorzi o evaluare aici: facebook.com/obiectiv.net/reviews/ Astfel ne ajuți la creșterea autorității paginii, lucru foarte important în această perioadă, în special pentru vizitatorii noi, care, pe bună dreptate, nu au de unde să știe că suntem o publicație serioasă și de încredere. Îți mulțumim! Multă sănătate!