comenzi la domiciliu cliseru.ro

Relocarea cabinetelor din Ambulatoriul Spitalului Judeţean de Urgenţă Slobozia

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
11/06/2021 | Locale Ialomita

După cum am mai anunţat în luna martie a anului curent, au început lucrările de consolidare, renovare şi modernizare ale Ambulatoriului de specialitate din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Slobozia (SJUS), ocazie cu care cabinetele vor fi relocate în clădirea principală a spitalului, etajul 2, corp E.

Accesul se va face pe poarta principală (poarta 1) continuând prin holul central, folosind scările sau liftul destinat vizitatorilor, începând cu data de 15.06.2021. De la această dată nu se va mai putea accesa zona Ambulatoriului de Specialitate prin intrarea dinspre str. Decebal.

Noul spaţiu alocat cabinetelor medicale este unul mai puţin generos, însă mutarea este doar temporară, pe durata desfăşurării lucrărilor de reabilitare.

Ne cerem scuze pentru disconfortul generat şi vă asigurăm că vom întreprinde toate demersurile pentru recepţia lucrărilor înainte de termenul prevăzut de 18 luni.

Ne vom reîntâlni în noul ambulatoriu, într-o atmosferă nouă, modernă cu specialităţi noi care să răspundă pe deplin nevoilor dvs. de accesare a serviciilor medicale.

Vă mulţumim anticipat pentru sprijin si înţelegere! – Spitalul Judeţean de Urgenţă Slobozia