15 RECOMANDĂRI privind conduita socială responsabilă în prevenirea răspândirii coronavirus (COVID-19)
TELVERDE Coronavirus – 0800.800.358. Nu este un număr de urgență, este o linie telefonică alocată strict pentru informarea cetățenilor.
Românii aflați în străinătate pot solicita informații la: +4021.320.20.20
Ziarul Obiectiv Ialomita > Evenimente > Recunoștință și mulțumiri pentru cadrele didactice de la Grădinița cu Program Prelungit „Piticot” Slobozia https://wp.me/p49Kdo-e1u
livrari la domiciliulivrari la domiciliu
AVEM ORGANE CONGELATE DE MIEL CU PRAPUR INCLUS

Recunoștință și mulțumiri pentru cadrele didactice de la Grădinița cu Program Prelungit „Piticot” Slobozia

Joi, 13 iunie 2019, părintele protopop Ionuț Butu și asistentul social, reprezentanții Protopopiatului Slobozia, au felicitat colectivul Grădiniței cu Program Prelungit „Piticot” din municipiu pentru frumoasa colaborare și dăruire manifestate în organizarea proiectelor filantropice și socio-educative din anul școlar 2018 – 2019, oferindu-le adeverințe și icoane.

Părintele protopop a mulțumit tuturor pentru consecvența și dragostea manifestate pe parcursul a cel puțin 10 ani de parteneriat. Cadrele didactice și-au manifestat dorința de a continua și îmbogăți proiectele prin care se urmărește promovarea valorilor creștine și sprijinirea familiilor aflate în dificultate.

A consemnat Anastasia Pătrașcu, asistent social al Protopopiatului Slobozia

În Magazinele La Cliseru din Slobozia
Hei, dacă ești un cititor fidel al site-ului nostru și te-ai convins că de ani buni publicăm numai știri oficiale și de încredere, te rugăm să iți rupi un minuțel din timpul tău și să ne acorzi o evaluare aici: facebook.com/obiectiv.net/reviews/ Astfel ne ajuți la creșterea autorității paginii, lucru foarte important în această perioadă, în special pentru vizitatorii noi, care, pe bună dreptate, nu au de unde să știe că suntem o publicație serioasă și de încredere. Îți mulțumim! Multă sănătate!