comenzi la domiciliu cliseru.ro

Razii în Slobozia și Fetești

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
14/03/2016 | Lege si Ordine

Poliţiştii ialomiţeni au organizat și desfăşurat acţiuni de amploare pe raza municipiilor Slobozia şi Feteşti

Pentru creşterea gradului de siguranţă în comunitate şi descurajarea comportamentelor de tip infracţional, sâmbătă, 12 martie, poliţiştii ialomiţeni au organizat și desfăşurat acţiuni de amploare pe raza municipiilor Slobozia şi Feteşti, dar şi a comunelor arondate, în cadrul cărora s-a urmărit asigurarea unui climat de siguranţă publică şi diminuare a  fenomenului infracţional, prevenirea faptelor cu violenţă, a celor contra patrimoniului şi a faptelor antisociale din zona barurilor şi discotecilor, precum şi reducerea riscului de producere a accidentelor rutiere.

La desfăşurarea acestor activităţi, alături de poliţişti au participat şi jandarmii ialomiţeni, dar şi efective din cadrul Biroului pentru Imigrări al Judeţului Ialomiţa.

Poliţiştii au controlat prin filtrele rutiere instituite 110 autovehicule, aplicând pentru neregulile constatate 30 de sancţiuni contravenţionale în valoare de peste 5.500 de lei. În urma încălcării prevederilor legale privind circulaţia pe drumurile publice, faţă de un şofer s-a luat măsura reţinerii permisului de conducere, iar faţă de alţi doi conducători auto s-a luat măsura retragerii certificatelor de înmatriculare.

IPJ Ialomița