livrari la domiciliu apa de masa la domiciliu slobozia

Razie la Urziceni

 Pentru creşterea gradului de siguranţă în comunitate şi descurajarea comportamentelor de tip infracţional, ieri, 09 martie, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Urziceni au organizat și desfăşurat o acţiune de amploare pe raza municipiului şi a comunelor arondate, în cadrul căreia s-a urmărit asigurarea ordinii şi liniştii publice, siguranţei cetăţeanului, combaterea faptelor cu violenţă, a furturilor, actelor de comerţ neautorizat, siguranţa şi fluidizarea traficului rutier, precum şi prevenirea şi combaterea altor fapte antisociale.

Pe timpul desfăşurării activităţilor specifice, au fost legitimate 385 de persoane, poliţiştii efectuând controale la mai multe localuri de alimentaţie publică de pe raza de competenţă.

De asemenea, în urma celor 16 de filtre rutiere instituite, poliţiştii au controlat 322 de autoturisme.

Pentru neregulile constatate au fost aplicate 204 sancţiuni contravenţionale în valoare de peste 56.000 de lei.

În urma încălcării prevederilor legale privind circulaţia pe drumurile publice, faţă de cinci şoferi s-a luat măsura retragerii certificatului de înmatriculare, iar în cazul altor patru conducători auto a fost luată măsura reţinerii permisului de conducere.

Exemplificăm:

Un bărbat în vârstă de 42 de ani a fost depistat pe raza comunei Axintele în timp ce conducea un autoturism, deși nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Bărbatul a fost testat alcoolscop, valoarea rezultată fiind de 0,20 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea unui vehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere.