comenzi la domiciliu cliseru.ro

Razie în Urziceni

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
13/02/2016 | Locale Ialomita

Razie desfăşurată de poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Urziceni 

Pentru creşterea gradului de siguranţă în comunitate şi descurajarea comportamentelor de tip infracţional vineri, 12 februarie, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Urziceni au organizat și desfăşurat o acţiune de amploare pe raza municipiului şi a comunelor arondate, în cadrul căreia s-a urmărit asigurarea ordinii şi liniştii publice, siguranţei cetăţeanului, combaterea faptelor cu violenţă, a furturilor, actelor de comerţ neautorizat, cerşetorie, vagabondaj, siguranţa şi fluidizarea traficului rutier, precum şi prevenirea şi combaterea altor fapte antisociale.

Poliţiştii au controlat prin cele 18 de filtre rutiere instituite 320 de autoturisme, aplicând pentru neregulile constatate 129 de sancţiuni contravenţionale în valoare de peste 29.000 de lei.

Trei şoferi au rămas fără permise de conducere în urma încălcării grave a  prevederilor legale  privind circulaţia pe drumurile publice, iar faţă de alți doi şoferi s-a luat măsura reţinerii certificatului de înmatriculare.

Exemplu:

Doi bărbați de 38, respectiv 44 de ani, din comuna Grindu, au fost depistat în timp ce transportau cu un atelaj hipo 33 de arbori din specia salcâm, fără a deține actee de provenineță.

În cauză a fost întocmit dosar penal, întreaga cantitate de material lemnos fiind  ridicată în vederea continuării cercetărilor