comenzi la domiciliu cliseru.ro

Razie în Căzăneşti

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
27/08/2014 | Lege si Ordine

Poliţiştii Serviciului Investigarea Fraudelor, Serviciului Rutier şi Poliţiei Oraşului Căzăneşti au acţionat pe raza localităţii, pe linia prevenirii şi combaterii faptelor antisociale.

Poliţiştii au acţionat pentru prevenirea şi combaterea infracţiunilor stradale, a celor comise cu violenţă, a actelor de tulburare a ordinii şi liniştii publice, a faptelor de încălcare a normelor legale care reglementează circulaţia pe drumurile publice, prinderea persoanelor urmărite în temeiul legii, prevenirea şi combaterea altor genuri de fapte care aduc atingere normelor de convieţuire socială şi climatului de ordine şi siguranţă civică.

Au fost legitimate peste 80 de persoane şi au fost oprite pentru control 36 de autovehicule ce au tranzitat zona de acţiune.

Poliţiştii cu atribuţii pe linie de investigare a fraudelor au efectuat verificări la 2 societăţi comerciale, urmare a neregulilor constatate fiind aplicate douăsancţiuni contravenţionale la Legea nr.12/1990 privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi comerciale ilicite.

Echipajele ce au acţionat în trafic au constatat şi sancţionat 5 situaţii de încălcare a prevederilor O.U.G. nr.195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice.

Pentru încălcarea normelor de convieţuire socială, poliţiştii au aplicat 5 sancţiuni contravenţionale.

Valoarea totală a sancţiunilor aplicate se ridică la 5.545 de lei.

Comunicat de presă: IPJ Ialomița