comenzi la domiciliu cliseru.ro

Razie desfășurată de polițiștii din Urziceni

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
08/02/2016 | Lege si Ordine

Pentru creşterea gradului de siguranţă în comunitate şi descurajarea comportamentelor de tip infracţional sâmbătă, 5 februarie, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Urziceni au organizat și desfăşurat o acţiune de amploare pe raza municipiului şi a comunelor arondate, în cadrul căreia s-a urmărit asigurarea ordinii şi liniştii publice, siguranţei cetăţeanului, combaterea faptelor cu violenţă, a furturilor, actelor de comerţ neautorizat, cerşetorie, vagabondaj, siguranţa şi fluidizarea traficului rutier, precum şi prevenirea şi combaterea altor fapte antisociale.

Poliţiştii au controlat prin cele 20 de filtre rutiere instituite 340 de autoturisme, aplicând pentru neregulile constatate 157 de sancţiuni contravenţionale în valoare de peste 31.000 de lei.

Doi şoferi au rămas fără permise de conducere în urma încălcării grave a  prevederilor legale  privind circulaţia pe drumurile publice, iar faţă de alt şofer s-a luat măsura reţinerii certificatului de înmatriculare.

Exemple:

Un bărbat de 39 de ani, din comuna Bărcăneşti a fost depistat în timp ce transporta în autorismul pe care îl conducea 200 de ţigarete netimbrate, de provenienţă Elveţia.

Ţigaretele au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor sub aspectul comiterii infracţiunii de contrabandă.

* * *

Poliţiştii au depistat un tânăr de 28 de ani, din judeţul Călăraşi, care transporta cu o autoutilitară trei cabaline, fără a deţine documente sanitar-veterinare, fapt pentru care a fost sancţionat cu amendă în valoare de 1.500 de lei.