comenzi la domiciliu cliseru.ro

Razie desfăşurată de poliţişti în Urziceni și comunele arondate

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
29/10/2015 | Lege si Ordine

60 de poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Urziceni şi a Secţiilor de Poliţie Rurală arondate au organizat ieri, 28 octombrie, începând cu ora 16.00,  o acţiune amplă pentru prevenirea activităţilor infracţionale şi aplicarea cu fermitate a legii. În cadrul acţiunii, au fost constatate cinci infracţiuni flagrante şi aplicate peste 150 de contravenţii. 

Poliţiştii angrenaţi în activităţi au acţionat pe raza municipiului Urziceni şi a comunelor arondate, pentru creşterea gradului de siguranţă în comunitate şi descurajarea comportamentelor de tip infracţional. S-a urmărit asigurarea ordinii şi liniştii publice, siguranţa cetăţeanului, combaterea faptelor cu violenţă, a furturilor, actelor de comerţ neautorizat, cerşetorie, vagabondaj, siguranţa şi fluidizarea traficului rutier, precum şi prevenirea şi combaterea altor fapte antisociale.

Au fost legitimate peste 250 de persoane, iar dispozitivele aflate în filtrele rutiere instituite au oprit şi controlat 215 autovehicule.

Au fost constatate 5 infracţiuni, toate în flagrant şi aplicate 155 de sancţiuni contravenţionale, cu amenzi în valoare de 16.210 lei. Totodată, poliţiştii au reţinut trei permise de conducere şi au retras un certificat de înmatriculare.

Exemple:

Poliţiştii rutieri au depistat doi bărbaţi de 39 şi 40 de ani din comuna Răduleşti, respectiv Dridu, în timp ce conduceau două autoturisme pe raza localităţilor de domiciliu, având o îmbibație alcoolică de 1,02, respectiv 0,55 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Cei în cauză au fost transportaţi la Spitalul Municipal Urziceni în vederea recoltării de probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

* * *

Un alt tânăr de 24 de ani, din comuna Sălcioara a fost depistat de către poliţişti în timp ce conducea pe raza comunei un ATV neînmatriculat/neînregistrat şi fără să posede permise de conducere.

Poliţiştii au întocmit în toate cazurile dosare penale.

IPJ Ialomița
Mai multe articole de la obiectiv.net: