comenzi la domiciliu cliseru.ro

Razie de amploare la Țăndărei

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
26/02/2021 | Lege si Ordine

Forțe de ordine ale poliției și jandarmeriei au acționat ieri pe raza orașului Țăndărei, pentru prevenirea și combaterea violenței stradale, precum și pentru reducerea riscului rutier de producere a accidentelor de circulație. Au fost aplicate peste 70 de contravenții și verificate aproape 100 de autovehicule.

La data de 25 februarie a.c., în intervalul orar 15:00 – 17:00, 40 de polițiști din structurile de ordine publică, poliţie rutieră, criminalistică, investigaţii criminale, arme, exploziv și substanțe periculoase, cu sprijinul luptătorilor de acțiuni speciale, precum și 17 jandarmi din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Ialomița, au desfășurat o acțiune de menținere a climatului de ordine publică pe raza orașului Țăndărei.

Pe parcursul activităților desfășurate au fost legitimate 254 de persoane și controlate 97 de autovehicule.

Pentru neregulile constatate au fost aplicate în total 71 de sancțiuni contravenționale în valoare de peste 21.900 de lei, astfel: 4 amenzi la Legea 61/1991 pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice, 3 sancțiuni pentru nerespectarea OG 28/1999 privind obligația operatorilor economici de a utiliza aparate de marcat electronice fiscale, 20 de persoane au fost amendate pentru încălcarea regulilor de circulație, 39 pentru nerespectarea măsurilor individuale de protecție, precum și 5 sancțiuni la alte acte normative.

De asemenea, în cadrul filtrelor rutiere au fost retrase 5 certificate de înmatriculare și reținut 1 permis de conducere.

IPJ Ialomița