comenzi la domiciliu cliseru.ro

Razie de amploare a poliţiştilor ialomiţeni

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
10/06/2015 | Lege si Ordine

Peste 50 de poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Slobozia şi structurilor arme, investigaţii criminale, rutieră, ordine publică şi acţiuni speciale, din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Ialomiţa au desfăşurat astăzi, 10 iunie., o razie care a vizat probarea activităţii infracţionale a mai multor persoane bănuite de comiterea de infracţiuni. 

4 persoane bănuite de comiterea mai multor infracţiuni au fost reţinute de către poliţişti, în urma defăşurării unor acţiuni de amploare pe raza judeţului Ialomiţa.

În cadrul acestor acţiuni, poliţiştii au efectuat şase percheziţii domiciliare, acestea desfăşurându-se în cadrul mai multor dosare penale înregistrate la nivelul inspectoratului, sub coordonarea procurorilor.

Percheziţiile domiciliare au fost efectuate la locuinţele unor persoane bănuite de săvârşirea infracţiunilor de proxenetism, nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, precum şi furt calificat, totodată fiind puse în executare 12 mandate de aducere.

În urma acestor activităţi, poliţiştii au ridicat bani, bunuri, dar şi înscrisuri, în vederea continuării cercetărilor.

Tot în cadrul raziei au fost instituite 9 filtre, au fost controlate 248 de autovehicule, fiind reţinute în vederea suspendării 3 permise de conducere şi retras un certificat de înmatriculare.

Pentru neregulile constatate în trafic, poliţiştii au aplicat 84 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de aproximativ 29.000 lei.

Cu ocazia activităţilor au fost identificate şi conduse la sediul inspectoratului 11 persoane bănuite de comiterea mai multor infracţiuni, din care patru au fost reţinute pe bază de ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore şi introduse în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Ialomiţa.

Cercetările sunt continuate în vederea documentării întregii activităţi infracţionale.