comenzi la domiciliu cliseru.ro

Raul Petrescu (PRU): Ne propunem să obținem două mandate de deputat și unul de senator

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
28/10/2016 | Politica

Petrescu Raul Alexandru, Parepa Nicolae, Dumitrașcu Bogdan, Jipescu Victoria, Banu Mihai-Justin, Dincă Andreea sunt candidații propuși de Partidul România Unită, filiala Ialomița, pentru a candida la Camera Deputaților, iar pentru Senat – Andrei Alexandru, Spircu Nicolae, Rădulescu Anișoara și Efrim Vasile.

pru-ialomita

În cadrul unei conferințe de presă susținută joi, 27 octombrie, cu ocazia inaugurării noului sediu din Slobozia, Raul Petrescu, noul președinte al Partidului România Unită, filiala Ialomița, și-a exprimat obiectivele pe care le are la acest scrutin.

„Partidul nostru își propune ca la alegerile parlamentare să obțină două mandate de deputat și unul de senator. Suntem un partid care mizăm pe național-democrație ca doctrină și dorim să creăm o structură puternică la nivelul județului Ialomița. (…) Ne asumăm și ne propunem obiective îndrăznețe la nivelul județului Ialomița. Sunt șase locuri de parlamentar. Dacă PSD nu va obține 50%, iar eu sunt convins că nu va obține, iar PNL nu va obține sigur 25% la nivel județean, atunci se poate orice. raul-petrescu

Înțeleg că organizațiile ALDE și PMP nu stau foarte bine, iar atunci obiectivul nostru principal este să învingem ALDE și PMP la aceste alegeri. Obiectivul nostru este să ocupăm locul III în acest județ. Și dacă reușim să obținem un scor de peste 10%, să atragem electoratul naționalist la vot, iar Ialomița are unul dintre cele mai consistente electorate naționaliste din țară, cred că atunci putem accede la două mandate de deputat și unul de senator”, a declarat Raul Petrescu.

Printre cei care candidează din partea PRU se află oameni cunoscuți în comunitate, cu experiență în domenii de activitate importante, cum ar fi: militari de carieră, doctori, foști primari, un campion la canotaj, inspector de asigurări, dar și tineri cu perspectivă.

„Avem un nucleu omogen, de oameni care au performat atât în plan profesional cât și în plan personal și care doresc să devină reprezentativi și la nivel politic pentru ceea ce înseamnă această frumoasă comunitate, care este comunitatea ialomițeană”, a adăugat acesta.

Reprezentanții PRU și-au exprimat speranța că ialomițenii îi vor alege, atât pe cei cu experiență, cât și pe cei nou veniți în politică, pentru a da șansa implementării tuturor proiectelor cu care se prezintă acum în fața alegătorilor. Și chiar dacă unii dintre candidați vin din alte județe, s-au dovedit a fi „cu temele făcute”, privitor la județul nostru.

Totodată, în cadrul conferinței s-a mai vorbit despre incapacitatea României de a atrage fonduri europene, Raul Petrescu fiind de părere că cifrele la ora actuală sunt pur și simplu înspăimântătoare cu privire la acest aspect.

„În condițiile în care sursele de finanțare interne sunt cel puțin precare, cred că ar trebui să fie o miză cardinală a viitoarei guvernări atragerea fondurilor europene”, a conchis președintele PRU Ialomița.