15 RECOMANDĂRI privind conduita socială responsabilă în prevenirea răspândirii coronavirus (COVID-19)
TELVERDE Coronavirus – 0800.800.358. Nu este un număr de urgență, este o linie telefonică alocată strict pentru informarea cetățenilor.
Românii aflați în străinătate pot solicita informații la: +4021.320.20.20
Numai pentru urgențe: 0243/230280 - Serviciul de permanență al DSP Ialomița
Ziarul Obiectiv Ialomita > Stiri nationale > Rapoarte finale de investigație emise de CIAS cu privire la trei evenimente aviatice https://wp.me/p49Kdo-8Wg

Rapoarte finale de investigație emise de CIAS cu privire la trei evenimente aviatice

Centrul de Investigații și Analiză pentru Siguranța Aviației Civile (CIAS) a finalizat activitățile de investigație și a emis rapoartele finale în cazul următoarelor evenimente aviatice:

  1. accidentul care a avut loc la data de 1 iulie 2016 pe Aerodromul Măgura-Cisnădie din județul Sibiu, în care a fost implicată aeronava de tip SOCATA TB9 TAMPICO, înmatriculată PH-BRT; – vezi foto și informații:  Raport final de investigatie CIAS (PH-BRT)
  2. accidentul care a avut loc la data de 22 iulie 2016 în apropierea localității Sarinasuf din județul Tulcea, în care a fost implicată aeronava de tip Cessna 172N, înmatriculată YR-ARJ; – vezi foto și informații: Raport final de investigatie CIAS (YR-ARJ)
  3. incidentul grav care a avut loc la data de 17 octombrie 2016 pe platforma de parcare a Aeroportului Internațional „Traian Vuia” din Timișoara, în care a fost implicată aeronava de tip Antonov AN-26B, înmatriculată EW-259TG. – vezi foto și informații: Raport final de investigatie CIAS (EW-259TG)
Hei, dacă ești un cititor fidel al site-ului nostru și te-ai convins că de ani buni publicăm numai știri oficiale și de încredere, te rugăm să iți rupi un minuțel din timpul tău și să ne acorzi o evaluare aici: facebook.com/obiectiv.net/reviews/ Astfel ne ajuți la creșterea autorității paginii, lucru foarte important în această perioadă, în special pentru vizitatorii noi, care, pe bună dreptate, nu au de unde să știe că suntem o publicație serioasă și de încredere. Îți mulțumim! Multă sănătate!