Ziarul Obiectiv Ialomita > Stiri nationale > Rapoarte finale de investigație emise de CIAS cu privire la trei evenimente aviatice https://wp.me/p49Kdo-8Wg

Rapoarte finale de investigație emise de CIAS cu privire la trei evenimente aviatice

Centrul de Investigații și Analiză pentru Siguranța Aviației Civile (CIAS) a finalizat activitățile de investigație și a emis rapoartele finale în cazul următoarelor evenimente aviatice:

  1. accidentul care a avut loc la data de 1 iulie 2016 pe Aerodromul Măgura-Cisnădie din județul Sibiu, în care a fost implicată aeronava de tip SOCATA TB9 TAMPICO, înmatriculată PH-BRT; – vezi foto și informații:  Raport final de investigatie CIAS (PH-BRT)
  2. accidentul care a avut loc la data de 22 iulie 2016 în apropierea localității Sarinasuf din județul Tulcea, în care a fost implicată aeronava de tip Cessna 172N, înmatriculată YR-ARJ; – vezi foto și informații: Raport final de investigatie CIAS (YR-ARJ)
  3. incidentul grav care a avut loc la data de 17 octombrie 2016 pe platforma de parcare a Aeroportului Internațional „Traian Vuia” din Timișoara, în care a fost implicată aeronava de tip Antonov AN-26B, înmatriculată EW-259TG. – vezi foto și informații: Raport final de investigatie CIAS (EW-259TG)