comenzi la domiciliu cliseru.ro

Rapid învinge la Slobozia și ia avans în fața Unirii! Unirea Slobozia – Rapid București 0-1 (0-0)

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
18/11/2018 | SPORT
Actualizat: 28 noiembrie 2018

Etapa cu numărul 13 a fost una cu ghinion pentru Unirea Slobozia. Ialomițenii au întâlnit în weekend, pe propriul teren, liderul Rapid București. Băieții lui Enache Costea nu aveau o altă variantă decât victoria. Trei puncte câștigate cu giuleștenii ar fi urcat formația ialomițeană din nou pe primul loc. Nu au reușit să învingă, au cedat cu 1-0 și au pierdut și locul al doilea, Afumațiul trecând pe 2, după victoria de la Axiopolis Cernavodă.

Dorind cu orice preț promovarea în cel de-al doilea eșalon fotbalistic, giuleștenii s-au deplasat la Slobozia cu câteva sute de suporteri, care i-au încurajat din primul până în ultimul minut, cântând și făcând o atmosferă spectaculoasă.

Spectacol nu a fost doar în tribune, ci și în teren. După o primă parte fără goluri, în mitanul secund formația vizitatoare a apăsat mai tare pedala de accelerație și a reușit să marcheze golul victoriei prin Robinho, în minutul 69. Ca tacâmul să fie complet, Unirea a pierdut și poziția a doua în detrimentul Afumațiului, formație ce s-a impus la Cernavodă cu scorul de 3-0.

Chiar dacă au fost învinși, slobozenii au făcut o partidă bună, un joc ce dă speranțe, iar de acum înainte trebuie să își câștige meciurile și să aștepte pașii greșiți ai adversarilor.

Etapa următoare, Unirea se deplasează la Tunari pentru confruntarea cu CS din localitate, ocupanta locului secund, CS Afumați, primește acasă vizita Progresului Spartac, în timp ce Rapid București dă piept, pe propriul teren, cu Înainte Modelu.

Iată programul complet al rundei cu numărul 14:

ACSM Oltenița – Sportul Chișcani

CS Făurei – FCSB II

CS Medgidia – CS Delta Dobrogea Tulcea

CS Afumați – Progresul Spartac

FC Agricola Borcea – CSA Axiopolis Cernavodă

CS Tunari – Unirea Slobozia

Rapid București – Înainte Modelu

Dan TRICĂ