15 RECOMANDĂRI privind conduita socială responsabilă în prevenirea răspândirii coronavirus (COVID-19)
TELVERDE Coronavirus – 0800.800.358. Nu este un număr de urgență, este o linie telefonică alocată strict pentru informarea cetățenilor.
Românii aflați în străinătate pot solicita informații la: +4021.320.20.20
Ziarul Obiectiv Ialomita > Informatii Utile > RAJA: Presiuni scăzute pe str. Portului din Fetești! https://wp.me/p49Kdo-ep7
livrari la domiciliulivrari la domiciliu
AVEM ORGANE CONGELATE DE MIEL CU PRAPUR INCLUS

RAJA: Presiuni scăzute pe str. Portului din Fetești!

Ca urmare a unei avarii survenite astăzi – 22 octombrie 2019, pe conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 100 mm, de pe strada Portului, din municipiul Fetești, echipele de intervenție RAJA SA au fost  nevoite să reducă presiunea apei, astfel încât să efectueze lucrarea în siguranţă, în intervalul orar 11.00 – 15.00.

În acest timp, consumatorii de pe strada Portului vor beneficia de apă cu presiuni scăzute.

Ne cerem scuze pentru neplăcerile create utilizatorilor din zonă, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile la presiuni normale în cel mai scurt timp.

RAJA SA

În Magazinele La Cliseru din Slobozia
Hei, dacă ești un cititor fidel al site-ului nostru și te-ai convins că de ani buni publicăm numai știri oficiale și de încredere, te rugăm să iți rupi un minuțel din timpul tău și să ne acorzi o evaluare aici: facebook.com/obiectiv.net/reviews/ Astfel ne ajuți la creșterea autorității paginii, lucru foarte important în această perioadă, în special pentru vizitatorii noi, care, pe bună dreptate, nu au de unde să știe că suntem o publicație serioasă și de încredere. Îți mulțumim! Multă sănătate!