15 RECOMANDĂRI privind conduita socială responsabilă în prevenirea răspândirii coronavirus (COVID-19)
TELVERDE Coronavirus – 0800.800.358. Nu este un număr de urgență, este o linie telefonică alocată strict pentru informarea cetățenilor.
Românii aflați în străinătate pot solicita informații la: +4021.320.20.20
Ziarul Obiectiv Ialomita > Informatii Utile > RAJA: Lipsă apă în cartierul Coloniști din Fetești! https://wp.me/p49Kdo-euU
livrari la domiciliulivrari la domiciliu
AVEM ORGANE CONGELATE DE MIEL CU PRAPUR INCLUS

RAJA: Lipsă apă în cartierul Coloniști din Fetești!

Pentru remedierea unei avarii pe conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 400 mm, de pe strada Călărași, din municipiul Fetești, județul Ialomița, RAJA SA a fost nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile, astăzi – 20 noiembrie 2019, în intervalul orar 11.30 – 24.00.

În acest timp, nu vor avea apă la robinete utilizatorii din cartierul Coloniști.

Ne cerem scuze pentru neplăcerile create consumatorilor afectați, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea reparațiilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp.

RAJA SA

În Magazinele La Cliseru din Slobozia
Hei, dacă ești un cititor fidel al site-ului nostru și te-ai convins că de ani buni publicăm numai știri oficiale și de încredere, te rugăm să iți rupi un minuțel din timpul tău și să ne acorzi o evaluare aici: facebook.com/obiectiv.net/reviews/ Astfel ne ajuți la creșterea autorității paginii, lucru foarte important în această perioadă, în special pentru vizitatorii noi, care, pe bună dreptate, nu au de unde să știe că suntem o publicație serioasă și de încredere. Îți mulțumim! Multă sănătate!