15 RECOMANDĂRI privind conduita socială responsabilă în prevenirea răspândirii coronavirus (COVID-19)
TELVERDE Coronavirus – 0800.800.358. Nu este un număr de urgență, este o linie telefonică alocată strict pentru informarea cetățenilor.
Românii aflați în străinătate pot solicita informații la: +4021.320.20.20
Numai pentru urgențe: 0243/230280 - Serviciul de permanență al DSP Ialomița
Ziarul Obiectiv Ialomita > Locale Ialomita > RAJA: Lipsă apă Dridu ca urmare a unei avarii a furnizorului de energie https://wp.me/p49Kdo-e4W

RAJA: Lipsă apă Dridu ca urmare a unei avarii a furnizorului de energie

Astăzi – 26 iunie 2019, în jurul orei 08.40, la Statia de pompare Dridu – Snagov a avut loc o cădere totală de tensiune, motiv pentru care stația nu mai poate funcționa.

Imediat au fost anunțați reprezentanții furnizorului de energie, însă, în aceste condiții, abonații din localitatea Dridu nu vor avea apă potabilă la robinete până la remedierea avariei.
Asigurăm toți consumatorii afectați de lipsa apei, din cauza disfunctionalităților de la nivelul sistemelor de alimentare cu energie, că lucrătorii RAJA vor relua imediat alimentarea cu apă la parametrii normali, imediat ce situația va fi remediată.

RAJA SA CONSTANTA

Hei, dacă ești un cititor fidel al site-ului nostru și te-ai convins că de ani buni publicăm numai știri oficiale și de încredere, te rugăm să iți rupi un minuțel din timpul tău și să ne acorzi o evaluare aici: facebook.com/obiectiv.net/reviews/ Astfel ne ajuți la creșterea autorității paginii, lucru foarte important în această perioadă, în special pentru vizitatorii noi, care, pe bună dreptate, nu au de unde să știe că suntem o publicație serioasă și de încredere. Îți mulțumim! Multă sănătate!