comenzi la domiciliu cliseru.ro

Radu Paros și-a anunțat candidatura la Primăria Slobozia din partea PMP

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
06/04/2016 | Politica

Partidul Mișcarea Populară Ialomița și-a prezentat marți, 5 aprilie, în cadrul unei conferințe de presă, cinci dintre aspiranții la funcția de primar.pmp ialomita

 

Astfel, la Slobozia va candida Radu Paros, la Dridu – Florentina Badea, la Fetești – Motoacă Adrian, la Gheorghe Lazăr – Ungureanu Ion, iar la Movila – Prunuță Ion.

radu paros
Radu Paros

„Am ales Partidul Mișcarea Populară pentru că am fost întotdeauna cu Traian Băsescu și consider că a ținut frâiele acestei țări destul de bine, chiar dacă mulți au suferit în urma deciziilor luate (tăieri de salarii, de pensii), dar zic că suntem bine deocamdată, am ieșit la țărm.

Practic, pot spune că m-am întors de unde am plecat, chiar dacă ocolișul a fost destul de mare și destul de greu pentru mine.

Sperăm că o să luăm un rezultat bun și o să câștigăm Primăria Slobozia de data asta, să mergem și noi, într-adevăr, pe o linie dreaptă și corectă și să ne aducă și nouă un viitor.

Probabil că Primăria Slobozia se va câștiga cu un scor undeva până în 40%, dar vom vedea, depinde ce oameni vor veni la vot, dacă vor mai dori să iasă la vot, dacă mai au încredere în politicieni, sunt mai multe variabile în această ecuație, dar sperăm să câștigăm primăria cu un scor frumos, să nu fim la limită și să nu spună lumea că a fost o întâmplare”, a declarat Radu Paros.

Radu Paros susține că aproape toată organizația PER s-a decis să-l urmeze în PMP, adică undeva la 90% dintre membrii.

florentina badea
florentina badea

Florentina Badea, care va candida la Dridu, are 32 de ani și este din satul Snagov (Dridu). Se consideră o persoană cu o doză de responsabilitate socială și patriotism crescute cumva, este președintele ONG-ului „Asociația pentru Interesul Național” și a decis să candideze pentru funcția de primar al comunei Dridu.

Are un CV impresionant, având diverse funcții atât la Primăria Capitalei, la Ministerul Agriculturii, a candidat la București, consilier, la sectorul 5, dar și consilier în echipa prezidențială a lui Traian Băsescu.

Se declară dezamăgită de prestația actualului primar, deși l-a susținut la vot de fiecare dată, fiind de părere că acum ar fi momentul ca actualul primar să o susțină, pentru că este „timpul generației noastre să facem mai mult”.

În ceea ce-l privește pe Motoacă Adrian, candidat la Fetești, are 36 de ani, este absolvent al Facultății de Medicină din București, având, la rându-i, un CV impresionant, lucrând în instituții importante – Ministerul de Interne (inspector specialist gradul I medical), șef proiecte la Administrația Națională a Penitenciarelor – pe traficul și consumul de droguri.

Actualmente este medic de familie și membru în comisia de cenzori a Colegiului Medicilor Ialomița, sperând să devină în acest an și medic specialist în medicină sportivă, singurul din acest județ.

motoaca adrian
motoaca adrian

„Este prima mea experiență politică. Am ales PMP pentru că trecutul familial reflecta la un moment dat să aleg una dintre cele două oportunități: PSD – mama fiind un membru marcant și fondator al PSD în Fetești, iar tatăl meu PNL-ist convins.

Nu împărtășim aceleași idei, sunt un caracter puternic, fac independent de voința altora ceea ce consider că este corect și tind să îmi ating anumite țeluri și anumite scopuri prin mijloacele mele proprii și prin gândirea mea proprie, neinfluențat de gândirile altora”, spunea Adrian Motoacă.

prunuta ion
prunuta ion

Prunuță Ion este născut în 1967, CFR-ist, iar opt ani a fost consilier local, nereușind să obțină mai mult când a candidat la primărie.

Consideră că la Movila trebuie să se schimbe „musai” ceva. Este conștient că va fi o luptă grea, însă este convins că lumea s-a săturat de primar, care de la Revoluție încoace „s-a împământenit” pe scaunul de primar.

 

 

ungureanu ion
ungureanu ion

La Gheorghe Lazăr, PMP Ialomița propune pe Ungureanu Ion, jurist în cadrul unei firme de construcții.
Nu dorește să critice activitatea administrației locale, pentru că nu-i stă în caracter, însă consideră că lumea își dorește o schimbare. Este nou în politică, dar nu îi este teamă, fiind pregătit pentru această competiție.

Toți candidații își vor prezenta proiectele pe care le au în perioada destinată campaniei electorale.