comenzi la domiciliu cliseru.ro

Radu Paros se revoltă: Nu am acceptat oferta API, candidez pentru Partidul Ecologist

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
29/04/2012 | Locale Ialomita
Actualizat: 24 iunie 2012

Radu Paros Mihăiță, candidatul Partidului Ecologist Român la funcția de primar al municipiului Slobozia, a respins ferm declarațiile candidatului Alianței pentru Ialomița, Mădălin Teculescu, potrivit cărora și-ar fi dat acceptul să ocupe primul loc pe lista de consilieri ai API, pentru a-i reveni funcția de viceprimar.

„Am discutat cu el (n.r. cu Paros)  acum două zile, destul de mult. Trebuie să dăm acest mesaj cetățenilor că mergem în echipă. Primar și viceprimar. Paros este pe prima poziție pe lista de consilieri”, declara Teculescu în cadrul unei conferințe de presă.

În replică, Radu Paros a catalogat declarațiile candidatului API ca fiind „jigodism politic”, în condițiile în care acesta susține că a respins categoric oferta API, candidând pentru funcția de primar al municipiului Slobozia din partea PER.

Radu Paros„Am avut o discuție prin care mi s-a făcut această ofertă pe lista de consilieri. Ultimele discuții au fost de respingere categorică a ofertei. Eu pot obține singur un post de consilier, pentru că oamenii m-au votat și mă votează. Nu poți face echipă cu Teculescu, având în vedere că nu respectă ce am discutat. I-am spus atunci că refuz, mai ales că am lansat deja o scrisoare de intenție în municipiul Slobozia în care informam cetățenii despre candidatura mea. Discuțiile au durat destul de mult și speram să înțeleagă. Să apelezi acum la jigodism politic, școlit de Cazacu, și să încerci să derutezi oamenii care vor să plece din PDL alături de mine, ce poate fi decât jigodism politic? Pentru că declarația lui a avut un pic de influență în redactarea listei de consilieri locali ai PER, oamenii fiind bulversați văzând că sunt pe prima poziție la API. Repet, îmi voi depune candidatura la funcția de primar al municipiului Slobozia și voi depune liste de consilieri din partea PER”, a declarat Radu Paros.