comenzi la domiciliu cliseru.ro

Radu Paros, demisie de la conducerea PMP Ialomița

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
28/10/2016 | Politica

Președintele interimar al PMP, Radu Paros, a demisionat din funcția de președinte al PMP Ialomița, în urma „neîncrederii” arătate de unii colegi de partid cu privire la el.

Imediat după alegerile locale din iunie, Radu Paros îl înlocuia, la conducerea partidului, pe Lecatzas Panait. Numirea sa ca interimar la conducerea organizației județene a PMP venea după analizarea rezultatelor la alegerile locale, analiză care a condus la revocarea lui Lecatzas Panait din funcția de președinte. Mai precis, PMP Ialomița a obținut pe județ un rezultat mult sub media partidului, însă Radu Paros s-a situat în Slobozia pe locul doi la nivel național.

La scurt timp, UNPR a fost absorbit de PMP în urma unei fuziuni, iar la conducerea PMP Ialomița s-a aflat o perioadă deputatul Mario Caloianu (UNPR).

Lucrurile au luat repede o altă întorsătură, iar din luna august la conducerea PMP Ialomița a revenit Radu Paros Mihăiță.

Acum, Radu Paros s-a supărat că unii oameni din partid și-au exprimat neîncrederea față de părerile și acțiunile sale, chiar „săpându-l pe la spate”, astfel că și-a înaintat demisia din funcția de președinte interimar al PMP Ialomița, decizie anunțată în cadrul unei conferințe de presă susținută marți, 25 octombrie.

Radu Paros s-a declarat atât de „scârbit de toate”, încât ia în calcul până și demisia din Consiliul local. Acum nu știm dacă Paros a dus planul la îndeplinire, însă la ședința Consiliului local de joi, 27 octombrie, acesta a lipsit.

Articole recente:
🟠 Vezi mai multe ştiri din Ialomiţa ➡️