comenzi la domiciliu cliseru.ro

PSD Ialomița și-a lansat candidații la alegerile parlamentare

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
10/11/2016 | Politica

 

Partidul Social Democrat, filiala Ialomița, a susținut joi, 10 noiembrie, evenimentul de lansare a candidaților la alegerile parlamentare, atât pentru Senat, cât și pentru Camera Deputaților, în prezența fostului ministru al Justiției, Robert Cazanciuc și a sute de membrii și susținători.

candidati-psd-ialomita

Deși era anunțată prezența și a președintelui PSD Liviu Dragnea, acesta nu a reușit să ajungă în timp util de la o altă manifestare.

Președintele PSD Ialomița, Marian Neacșu, a subliniat faptul că listele propuse de social-democrați sunt echilibrate, atât ca gen, cât și ca vârstă, dar și oameni cu experiență politică și administrativă.

„Sunt oameni în care mi-am pus speranțele și toată încrederea”, spunea acesta.

Candidații pe care PSD Ialomița îi propune la aceste alegeri pentru cele două Camere ale Parlamentului sunt: pentru Camera Deputaților – Găină Mihăiță, Pop Andrei,  Mușoiu Ștefan, Mitran Elena, Alexandrescu Octavian, Crunțeanu Daniel, iar pentru Senat – Marian Pavel, Petcu Olga, Potor Alexandru, Vișan Valentina.

Totodată, președintele PSD Ialomița susținea că social-democrații vor adopta o campanie electorală „demnă, decentă și constructivă” și că „se vor bate cu propriile lor posibilități, cu dorința de a fi mai buni, de a ale dovedi oamenilor că sunt cei mai buni”.

Acesta a mai vorbit despre obiectivele propuse în programul de guvernare și despre profesionalizarea actului politic, dorindu-și în același timp să „ridice județul Ialomița din încremenirea în care a stat de foarte mulți ani”, prin accesul la fondurile europene și naționale și prin politici care să aibă în centrul lor omul.

După susținerea unor discursuri de către unii dintre candidați, a vorbit și președintele Consiliului Județean, Victor Moraru, despre necesitățile oamenilor și ale județului, despre guvernarea Ponta, despre guvernarea actuală, dar și despre programul PSD.

S-a discutat, totodată, despre noul președinte al Americii și tendințele de vot ale oamenilor, despre anumite programe, dar și despre necesitatea ca PSD să ajungă la guvernare, Marian Neacșu făcând și o previziune, anume aceea că „Robert Cazanciuc va face parte din viitoarea echipă guvernamentală”.

Articole recente:
🟠 Vezi mai multe ştiri din Ialomiţa ➡️