comenzi la domiciliu cliseru.ro

PSD Ialomița: 5.171 voturi pentru Liviu Dragnea

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
12/10/2015 | Politica
Actualizat: 16 octombrie 2015

Duminică, 11 octombrie, Partidul Social-Democrat a organizat alegerea Președintelui partidului, conform Statutului formațiunii politice.

În urma scrutinului, Organizația P.S.D. Ialomița a înregistrat următoarele rezultate: alegători înregistrați pe liste: 5.491; alegători prezenți la urne: 5.217; voturi valabil exprimate: 5.205; voturi pentru: 5.171; voturi împotrivă: 34; voturi nule: 12.

La procesul electiv au avut dreptul să participe toți membrii P.S.D., conform Statutului Partidului.
Președintele organizației județene Ialomița, Marian Neacșu, mulțumește membrilor P.S.D., președinților de organizații locale și membrilor Biroului Permanent pentru disponibilitatea dovedită și apreciază efortul acestora de a se deplasa la secțiile de votare pentru a-și manifesta democratic opțiunile, în ciuda vremii nefavorabile.

„Considerăm că modul în care s-a derulat procesul electiv a fost un succes și, totodată, o pozitivă avanpremieră la alegerile locale și parlamentare din anul 2016. (…) De asemenea, rezultatele alegerilor de astăzi, 11 octombrie, ne dau motive de optimism cu privire la viitor, deoarece din voturile exprimate se degajă o largă susținere pentru programul politic al Președintelui Partidului Social-Democrat, domnul Liviu Dragnea. Sperăm ca să avem, în anul 2016, aceeași disponibilitate și eficiență organizatorică pe care am dovedit-o acum, pentru sprijinirea viitorilor candidați P.S.D.”, a precizat acesta în cadrul unui comunicat de presă.