comenzi la domiciliu cliseru.ro

PSD: Guvernul Orban, prizonierul partidelor mici

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
12/11/2019 | Politica

Noul guvern liberal se bazează pe doar 7 voturi în plus, în Parlament, care îi asigură o majoritate extrem de fragilă.

De aici rezultă că Iohannis a reușit să aibă un al doilea guvern al său, cu un prim-ministru marionetă, după modelul Băsescu – Boc, expus șantajului continuu al partidelor mici din Legislativ.

Guvernul Orban nu va fi în stare să-și promoveze în cele doua Camere proiectele de lege decât în condițiile unei continue tranzacționări de funcții, poziții, bani pentru clientela politică a partidelor mici de a-l cărui vot depinde.

După dărâmarea unui guvern funcțional, adunătura de 5 partide care abia încropesc o majoritate la limită înseamnă blocaj, instabilitate și o continuă târguială politică care va afecta destinul intregii Romanii. Guvernul marionetă Orban nu va fi capabil să continue dezvoltarea țării și nici măcar menținerea bunăstării romanilor, pe care a asigurat-o PSD.

Guvernul Orban va bate recordul la emiterea de OUG, aceasta fiind singura posibilitate care-i rămâne pentru a-și promova măsurile. Candidatul PSD la președinția țării, Viorica Dancila, este singurul care garantează buna guvernare, continuarea reformelor pentru cresterea nivelului de trai al romanilor si reinstalarea echilibrului democratic!

Comunicat PSD