comenzi la domiciliu cliseru.ro

PSD: Guvernul Orban, prizonierul partidelor mici

Noul guvern liberal se bazează pe doar 7 voturi în plus, în Parlament, care îi asigură o majoritate extrem de fragilă.

De aici rezultă că Iohannis a reușit să aibă un al doilea guvern al său, cu un prim-ministru marionetă, după modelul Băsescu – Boc, expus șantajului continuu al partidelor mici din Legislativ.

Guvernul Orban nu va fi în stare să-și promoveze în cele doua Camere proiectele de lege decât în condițiile unei continue tranzacționări de funcții, poziții, bani pentru clientela politică a partidelor mici de a-l cărui vot depinde.

După dărâmarea unui guvern funcțional, adunătura de 5 partide care abia încropesc o majoritate la limită înseamnă blocaj, instabilitate și o continuă târguială politică care va afecta destinul intregii Romanii. Guvernul marionetă Orban nu va fi capabil să continue dezvoltarea țării și nici măcar menținerea bunăstării romanilor, pe care a asigurat-o PSD.

Guvernul Orban va bate recordul la emiterea de OUG, aceasta fiind singura posibilitate care-i rămâne pentru a-și promova măsurile. Candidatul PSD la președinția țării, Viorica Dancila, este singurul care garantează buna guvernare, continuarea reformelor pentru cresterea nivelului de trai al romanilor si reinstalarea echilibrului democratic!

Comunicat PSD
Mai multe articole de la obiectiv.net: