comenzi la domiciliu cliseru.ro

Protest spontan la Agenția pentru Protecția Mediului Ialomița

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
27/04/2016 | Locale Ialomita

Angajații Agenției pentru Protecția Mediului Ialomița au protestat azi, 27 aprilie, în fața instituției, ca reacție, susțin ei, la indiferența cu care sunt tratați de conducerea ministerului de resort cu privire la salarizarea personalului instituției.

„Ne manifestăm profunda nemulțumire față de modul în care înțeleg guvernanții și conducerea ministerului să trateze problema salarizării noastre, aflată la cel mai mic nivel din sistemul bugetar. Salariile personalului propriu Ministerului Mediului, Gărzii Naționale de Mediu, precum și ale APM-urilor și Comisariatelor Județene ale GNM nu au mai fost modificate decât pentru recuperarea reducerilor salariale din 2010. Solicităm alinierea salariilor noastre la salarizarea Gărzii Forestiere, structură constituită recent în cadrul Ministerului Mediului, Apelor și Pădurilor”, au reclamat reprezentanții APM Ialomița.

Proteste similare au mai avut loc astăzi în mai multe județe: Neamț, Botoșani, Constanța, Cluj, Iași, Galați, Bihor, Teleorman și altele.