Ziarul Obiectiv Ialomita > Lege si Ordine > Prostituate la Slobozia https://wp.me/p49Kdo-3Ya

Prostituate la Slobozia

prostituate sloboziaJandarmii Grupei de Intervenţie Slobozia au depistat-o vineri, 1 februarie, în jurul orei 14.00, pe L. Roxana de 23 de ani din judeţul Buzău, în timp ce întreţinea relaţii sexuale contra cost.

Despre aceasta existau informaţii că pe parcursul anului trecut şi la începutul anului în curs a mai fost sancţionată de opt ori pentru aceeaşi faptă.

[notice]Luni, 5 februarie, în jurul orei 12.00, o altă tânără de 22 de ani, de data aceasta chiar din municipiul Slobozia a fost depistată  în timp ce întreţinea relaţii sexuale contra cost.[/notice]

În urma verificării s-a stabilit că aceasta fusese sancţionată contravenţional pentru aceeaşi faptă, de 13 ori în ultimele opt luni.

Jandarmii au întocmit actele de constatare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „prostituţie”, care au fost înaintate spre soluţionare către Poliţia municipiului Slobozia.

[update]Recomandăm cetăţenilor să sesizeze imediat Jandarmeria, la numărul de urgenţă 112, ori de câte ori observă vreo încălcare a legilor sau a altor acte normative în vigoare.[/update]

Loading...