comenzi la domiciliu cliseru.ro

Propunere inedită pentru cei care vor să aibă o preocupare în timpul liber… să cultive legume la marginea Sloboziei

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
13/10/2011 | Locale Ialomita
cornel vasile
Cornel Vasile

În ședința Consiliului local Slobozia, susținută săptămâna trecută, consilierul local Cornel Vasile a venit cu o propunere inedită pentru cei care vor să-și petreacă timpul liber într-un mod util.
Acesta intenționează ca, în ședința următoare, să vină cu un proiect de hotărâre pentru schimbarea destinației unei suprafețe de teren de aproximativ 5 hectare, situată în spatele sediului Vămii, din pășune în teren arabil, apoi să-l lotizeze, să-l scoată la licitație în vederea închirierii, iar locuitorii dornici de muncă să vină și să cultive acolo legume!!!
„Urmează să facem măsurătorile exacte și să facem lotizări de 300, 400, 500 de metri pătrați, (…) aceste terenuri să le scoatem la licitație în vederea închirierii pentru (…) cultivarea de produse legumicole, pentru orice locuitor al municipiului Slobozia dispus să-și petreacă timpul liber într-un mod cât mai util”, spunea Cornel Vasile.
Potrivit consilierului, după parcurgerea unor etape legislative, este posibil ca din primăvară o parte din locuitorii municipiului să-și găsească, astfel, o preocupare în timpul liber.